Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császározas után ki mikor...

Császározas után ki mikor volt együtt a párjával? megkell várni a 6hetet?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Muszály várni 6 hetet akkor is ha császárral szültél
2020. nov. 2. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Muszáj*
2020. nov. 2. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

🤦‍♀️ Egy természetes szülésnél is meg kell várni, de egy császárnál nem csak a fertőzés veszélye áll fent.

Ez egy nagy hasi műtét..

Nem igaz nem lehet kivárni míg az orvos zöld utat ad.. 🙄

2020. nov. 2. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 6 hetet kell megvárni, hanem a szülés utáni első kontrollt, ami általában 6 hét. Akkor bólint rá a doki, hogy minden oké. A császárnál is ugyanúgy ott van a seb a méhszájon.
2020. nov. 2. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Én megvártam a 6 hetes kontrollt. Minden rendben volt. Aznap este már kipróbáltuk, de nem volt valami kellemes...fokozatosan lett egyre jobb. Császáros voltam.
2020. nov. 2. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értesz együttlét alatt. Összebújni, csókolózni, egymást simogatni bármikor lehet. A pettingről megoszlanak a vélemények. Kb.ahány dokit kérdezel, annyifélét fognak mondani. A hüvelyi behatolással érdemes kivárni az orvosi kontrollt.
2020. nov. 2. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hat hetet, hanem az orvos okéját. Nekem például 8 hetesen volt a kontroll
2020. nov. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!