Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegyek feljelentést?

Tegyek feljelentést?

Figyelt kérdés
1 hónapos a picim és szülésnél bent hagytak egy géz csomót.És most vettem én észre.Szerencsére kiszedték.Félek nem lesz-e következménye.
2010. aug. 9. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük az anatómiát:

nem a hüvelyen keresztül pisilünk. Tehát, attól, hogy a hüvelyben van egy gézcsomó, attól még tud az ember lánya pisilni. Tamponnal is tudunk pisilni!

Vagy én nem értem, hogy hol is volt az a gézcsomó?!

2010. aug. 10. 11:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Mivel volt egy műtétem is a szülés után és ott plusszba felhelyeztek egy igen hosszú gézt, valószínűleg ezt amit bent felejtettek feltolta.Gondolom nyomta a hólyagot,vagy elzárta.Én sem vagyok orvos de ki fog derülni.
2010. aug. 10. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért ne kötözködjünk, ha nem értünk hozzá!

Gondolom, nyomta ott, és azért fájt. Gondolom, a kérdező nem kitalálta a történetet.

Én is azt javaslom, hogy tegyél panaszt az igazgatóságnál, akiket nyilván nem fog annyira érdekelni az ügy. Előtte beszélj egy ügyvéddel, mit javasol. Ez annyira felháborító. Mással is megteszik majd, mert nem figyelnek, és lehet komolyabb következménye is gondolom, bár nem vagyok orvos.

2010. aug. 10. 13:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Néztem a neten,hogy betegjogi képviselőhöz lehet fordulni aki peren kívül is elintézheti,ha a kórház is beleegyezik.Igazából attól félek,hogy később nem lesz-e bajom?vagy esetleg meddőséget nem okozott a fertőzés?
2010. aug. 10. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, csak orvos tudja megmondani. Szerintem, fordulj egy, a kórháztól teljesen független, másik orvoshoz.
2010. aug. 10. 16:28
 16/16 anonim válasza:
Én nekem 18 napig volt ott gézlabdacs én magam szedtem ki és nagyon megijedtem azonal korház és elrendezték a hüvelyem /fertötlenités/ nagyon erős antibiotikumokat kaptam és nem szopthatam a fiam. Én a korházt elhagyva magas lázam volt de a védőnő megnyugtatot hogy,van ilyen és öntsem ki a tejet amit lefejtem az a biztos ha a kicsi nem kap belőle. Tehát én tovább léptem a hüvely nem steril terület és ezzel az orvos mindent meguszott.Sokáig kezeltek kb 6 hó mire minden rendbe jött.
2010. szept. 2. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!