Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegyek feljelentést?

Tegyek feljelentést?

Figyelt kérdés
1 hónapos a picim és szülésnél bent hagytak egy géz csomót.És most vettem én észre.Szerencsére kiszedték.Félek nem lesz-e következménye.
2010. aug. 9. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
én biztos nem hagynám szó nélkül!még jó,hogy nem lett bajotok.
2010. aug. 9. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

jesszus!!én a helyedbe mindenképp beszélnék egy ügyvéddel, eleve hogy mit szól mit tanácsol, milyen esélyeid lennének stb...

Én lehet nem bírnám ki, bár az ilyen dolgok több évig is elhúzódhatanak ezért érdemes kikérni ügyvéd véleményét, van-e egyáltalán értelme vagy úgy se történik semmi.remélem van értelme az ilyen feljelentéseknek, legalább annyi hogy más kismama nem jár ilyen rosszul mint te!

2010. aug. 9. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
Gondolkodás nélkül tennék!Ez nagyon durva. Hogy vetted észre, vagy miért csak most?
2010. aug. 9. 17:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre,hogy kiakartam mosni belül és nem tudtam.Akkor tükörben megnéztem és láttam,hogy ott van a géz:-(Lehetek tőle meddő?Hiszen nem tudni mennyire volt fent.
2010. aug. 9. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
előbb beszéld ezt meg az orvossal, aki ottfelejtette, aztán attól függ, hogy áll a dologhoz... én nem rohannék egyből bíróságra, hosszadalmas, rengeteg időd rámegy és hidd el, hogy egy bocsánatkérésen és minimális kártérítésen kívül mást nem nagyon kapnál. Szerencséd van, hogy megúsztad.
2010. aug. 9. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez szép! Az egyik szobatársamban a lepény egy darabját hagyták benne és csak 4 nap után műtötték meg.

A helyedben én megkeresném az adott kórház igazgatóját és panaszt tennék az eljáró dolgozó/k ellen. Előtte persze megkérdeznék egy ügyvédet is, hogy mégis mire számíthatok. Mert ha az ügyvéd többe kerül mint a kártérítés felesleges belevágni...

2010. aug. 9. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy bent felejtették?

Nekem raktak fel gézcsomót, mert nagyon véreztem szülés után, a doki mondta is, hogy ha a 6 hetes kontrollig nem távozik, akkor majd akkor kiveszi. A 3. héten esett ki tusolás közben.

2010. aug. 9. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Bár én császáros voltam, de a gyermekágyi osztályon volt olyan szobatársam, akinek egy hét után esett ki a gézpamacs (azóta is tartjuk a kapcsolatot, onnan tudom), de neki is mondta a doki, hogy direkt hagyták benne.

Előbb azért beszélj az orvosoddal, hogy ha direkt hagyták ott, akkor miért nem szólt:((

2010. aug. 9. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem,hogy ideges vagy, de nyugodj meg,mert tényleg lehet,hogy direkt hagyták ott. Most még dúlnak a hormonok és tényleg rossz, ha valakivel ez történik, de ne cselekedj forró fejjel, előbb beszélj az orvosoddal.

Mellesleg nagymamám 54 éve, kórházban szült, bent maradt a lepény egy része, mama pedig csak vérzett, 1 év után esett le az orvosoknak,hogy itt baj van (pedig ment és mondta,hogy mi van)...olyan szintű fertőzése lett,hogy még rá 4 évre megtudta szülni anyukám, de a vérzés még a terhesség alatt sem múlt el, 1964ben pedig a méhét is ki kellett venni.Na akkor azt képzeld el,hogy ő mit érezhetett.

2010. aug. 9. 19:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy direkt hagyták benne.Ugyanis csütörtökön kiengedtek a kórházból és szombaton éjszaka a mentő vitt vissza,mert 2 napig nem tudtam pisilni:-(Valószínűleg ez zárta el.Az orvos megvizsgált éd nem vette észre hogy ott van a géz!!!!hanem feljebb nyomta.És még neki állt feljebb,hogy miért éjfélkor kell bemenni!
2010. aug. 10. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!