Ki szült 2010-ben a Bajcsy Kh-ban (Bp. )? Mik a tapasztalatok?
Szia!
A sógornőm szült ott igaz nem idén, hanem tavaly augban.
Én most fogok szeptemberben ott szülni.
Igazából bent voltam nála a szülésnél és úgy gondoltam én is oda megyek, mert egy kicsit úgy érzem, mintha ismerném a szülészetet, mármint, hogy már nem lesz idegen.
Nem alapítványi szobában volt, viszont nem is a szülészetis kórteremben, hanem a nőgyógyászati részen (számomra ez 2 hete derült ki :( ). Azért szomorú vagyok, mert ahol Ők voltak 3 ágyas szoba és benne a wc, a zuhanyzó. A szülészetis szobák is 3 ágyasak de a folyóson van (igaz zárható) wc és zuhanyzó. Ez engem elkeserített!
Azt hiszem 2 féle alapítványi szoba van, az egyik 15, a másik 7 ezerbe kerül/éj. De ebbe nem vagyok 100%-ig biztos (mármint a pontos árban). A csecsemősök nem jönnek maguktól segíteni, de állítólag ha szólunk akkor készségesek (ezt a szülésznő mondta). A nővérekre nem panaszkodott a snőm. Valamint úgy tudom, hogy 3 napot tartanak bent szülés után.
Te mikorra vagy kiírva, van fogadott orvosod?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!