Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült 2010-ben a Bajcsy...

Ki szült 2010-ben a Bajcsy Kh-ban (Bp. )? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Igényeltetek alapítványi szobát? Hány napot voltatok bent? Milyenek a nővérek, csecsemősök, figyelnek-e a babára? És a kórházi tisztaság?
2010. aug. 9. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A sógornőm szült ott igaz nem idén, hanem tavaly augban.

Én most fogok szeptemberben ott szülni.

Igazából bent voltam nála a szülésnél és úgy gondoltam én is oda megyek, mert egy kicsit úgy érzem, mintha ismerném a szülészetet, mármint, hogy már nem lesz idegen.

Nem alapítványi szobában volt, viszont nem is a szülészetis kórteremben, hanem a nőgyógyászati részen (számomra ez 2 hete derült ki :( ). Azért szomorú vagyok, mert ahol Ők voltak 3 ágyas szoba és benne a wc, a zuhanyzó. A szülészetis szobák is 3 ágyasak de a folyóson van (igaz zárható) wc és zuhanyzó. Ez engem elkeserített!

Azt hiszem 2 féle alapítványi szoba van, az egyik 15, a másik 7 ezerbe kerül/éj. De ebbe nem vagyok 100%-ig biztos (mármint a pontos árban). A csecsemősök nem jönnek maguktól segíteni, de állítólag ha szólunk akkor készségesek (ezt a szülésznő mondta). A nővérekre nem panaszkodott a snőm. Valamint úgy tudom, hogy 3 napot tartanak bent szülés után.

Te mikorra vagy kiírva, van fogadott orvosod?

Üdv.

2010. aug. 15. 15:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elég megnyugtató, októberre vagyok kiírva és van fogadott dokim, de iszonyúan tartok a kórházi léttől és mindenféle vizsgálattól, megnyugtatna ha a férjem minél többet bent lehetne velünk, megkérdeznéd a sógornődet h. a látogatási idő mennyire van megszabva? Ő császárral szült? Minden jót Nektek :)
2010. aug. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!