Baj lehet ha sima szülés után a párommal kényeztetnénk egymást?
Hát akkor most kövezzetek meg, de haza jöttem a kórházból és aznap orálisan kielegitettem a páromat és ő engem úgy, hogy a csiklómat izgatta és volt is orgazmusom. Aztán 1 hét után análisan is csináltuk és rá egy hétre amikor már vérzésem sem volt csináltuk rendesen.
Én azt mondom hogy megfelelő higiéniával és odafigyeléssel igenis mehet a dolog. És nem lett semmi bajom pedig már 3 hónapja szültem.
Úgy, hogy szülés után volt orgazmusom én sokkal jobban viseltem ezt az új dolgot a kisbabával és a kapcsolatunk is felpezsdült :)
Szóval én megértelek teljesen :)
15 vagyok ...
Igy harom gyerek utan is naponta igenylem a szexet (ha mazlim van 2x is lesz)
Terhesen is igenyeltem es attol mert szultem meg igenyeltem.
Nem nem vartameg a 6 jetet mert mar a falat kapartam, a ferjem ovatoskodott csak. Ha rajta mulik 2 honapig hozzam sem er mert h a szules.... Szoval nem nem hagyott volna el ha teszem azt nincs szex 2 honapig. Nem miatta hanem miattam szexelunk.
Ahogy fentebb irtak megfelelo tisztalkodassal odafigyelessel mehet elobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!