Ha te választhatnád meg, akkor melyik hónapban szülnél, és miért akkor?
Majus. Bikakat nagyon kedvelem, plusz erosodhet nyaron, mire osz lenne, kis vasgyuro lenne remelhetoleg eros immunrendszerrel.
Terhessegileg ket nyarat hanytam vegig, de nagy pocakkal a tel jo volt, kevesebb vizesedes, nem viselte meg a testem a vegen. Egy terhessegem vege viszont kanikulara esett, az eleg durva nagy pocakkal.
Az első gyerekem decemberi, a második májusi.
(A decemberi szülésnél az egyetlen hátrány az volt, hogy sokára tudtunk kimozdulni a babával.)
A második baba tervezésénél konkrétan szempont volt az, hogy ne essen nyárra a terhesség vége, így ha nem jött volna úgy össze, szüneteltettük volna pár hónapig a 'projektet'. Alapból is extrém rosszul bírom a meleget, nagy hassal, vagy gyermekágyas időszakban biztos nem bírtam volna ki épp ésszel.
Decemberre, én is decemberi vagyok. :)) Szerintem a legszebb időszaka az évnek.
De mindegy amúgy. Csak nyáron nem szívesen szülnék. Nagy hassal, kánikulában.. én magamat ismerve rettenetesen viselném, amúgy is utálom a meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!