Ha te választhatnád meg, akkor melyik hónapban szülnél, és miért akkor?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 15:54
11/25 anonim válasza:
Én júniusban és szeptember elején szültem (ez most volt, lassan 5 hete). A júniusi annyival jobb volt, hogy nem kellett nagy pocakkal tolni a nyarat. Látogatni sajnos most ugye nem lehetett, az apás szülést is alig tudtuk kiharcolni.
12/25 anonim válasza:
2016 februárjában akartam és úgy csináltuk a dolgokat, hogy akkor is sikerült.
13/25 anonim válasza:
Novemberben vagy télen szeretnék. Tavasz is oké. Nyáron semmiképp.
14/25 anonim válasza:
Szeptemberben, akkor a terhesség alatt nagy hassal nem nehéz 3réteget magadra húznod és ez a kedvenc hónapom
15/25 anonim válasza:
Márciusban szültem. Igazából nem gondolkoztam ezen előre, de nagyon jól jött ki. A nyári dögmeleget kihúztam kis pocakkal, nem az volt hogy tizenvalahány kiló plusszal folyik rólam a víz. Én mivel az elejétől veszélyeztetett terhes voltam nem nagyon akartam reklámozni, mert az utolsó pillanatig rettegtem, hogy mi van ha történik valami a babával (nem szégyelltem, de nem toltam senkinek az arcába a hasam hogy nézd terhes vagyok, nem volt róla poszt Fb-n hogy gyerekünk lesz, stb) így a reteges öltözködés miatt a legtöbbeknek (nyilván a távolabbi ismerősöknek) december-január környéken tűnt fel a várandósságom, de volt, aki márciusban kikerekedett szemmel nézett, hogy a saját gyerekemet tolom-e a babakocsiban, mert csak kabátban látott honapokig az utcán úgy meg nem tűnt fel neki. Mire jött a jó idő és a nyár addigra meg el mertünk indulni a gyerekkel nyaralni mert már nagyjából beállt a napirend és kiismertük egymást. Az már csak plusz, hogy így olyan horoszkópban született, ami nagyon passzol az enyémhez meg az apjáéhoz, de nem vagyok mondjuk nagy ezos.
16/25 anonim válasza:
Kerdezo, normál esetben 3 napot vagy bent. Nekünk is látogatási tilalom volt. Igazából meg áldás is valahol. En egy hetet voltam bent, először meg volt látogatás, utána zártak le a kórházat. Igazából meg jo is volt az a nyugi, hogy nem kellett mindenkihez kiugrálni. Nalunk senki nem láthatja a babát a kórházban, apa sem, szóval a látogatás az úgy néz ki, hogy a baba mellől kell kimenned, hogy fogadd a látogatót. Addig ugye valakinek vigyáznia kell a babára. Szobatars, vagy a noverpulthoz kell tolni a kiskocsiban. Így amúgy sem mész ki órákra talizni bárkivel. A kaját meg beküldhetik lezaras alatt is.
17/25 anonim válasza:
Aki attól tart, hogy telen nehéz nagy hassal öltözködni: csak egy kabát kell, szóval semmi extra őszhöz vagy tavaszhoz képest. Lidl-ben kemény 6000ft kiadás volt, de lehet, hogy 7000. Azért nem Alaszkában élünk 😀 Amúgy meg nekem olyan melegem volt terhesen, hogy semmikepp nem fáztam.
18/25 A kérdező kommentje:
16os a mi kórházunkban bejöhet(ett) az Apuka, és ez nekem nagyon jó volt.
2020. okt. 11. 22:20
19/25 anonim válasza:
Persze akkor lehet, hogy rosszabb lenne neked. Ebben az esetben próbáld a január végét és az egész februart elkerülni. Persze ez általában nem kívánságműsor az esetek többségében 😀
20/25 A kérdező kommentje:
Persze tudom, bár az első gyerek egyből összejött, így még naívan próbálok előre tervezni.
2020. okt. 11. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!