Mást is "riogatnak" a rokonok koraszüléssel?
Anyósom már-már megszállottan mondogatja úgy kb a 25-dik héttől hogy ez a baba korán meg fog születni. Már ki is számolta nekem ha a 16-dik héten mozdult meg akkor 32 hetesen fog megszületni o.O. Szerinte úgyis el van számolva a terhességem, holott napra pontosan megegyeznek mindig az ultrahang méretek a ciklusommal számolt dátummal. Most 30 hetes vagyok, azzal idegesít hogy nézegessem befér -e az ujjam a mellem és a hasam közzé, nagy a hasam úgyhogy 1-2 hét és szülni fogok. Idegességemben elég bunkón közöltem vele hogy márpedig én nagyon nem szeretnék egy 31/32 hetes koraszülött babát szülni, neki még bőven bent van a helye, erre megsértődött. Nem értem miért kell bebeszélni egy kismamának hogy korábban fog szülni a kelleténél, mikor egy bizonyos ideig az a jó ha minél tovább bent tud fejlődni a baba.
Titeket is traktálnak ilyen baromságokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!