Egy császármetszés után a következő szülés sima vagy császár abban az esetben, ha koraszülés lesz?
Sziasztok!
Első szülésem császármetszés volt. Most úgy néz ki, hogy a kislányom korábban fog jönni, 28 hetes vagyok még csak, jövő héten be kell feküdnöm a kórházba, mert vérzek és elkezdett kinyílni a méhszáj.
Császármetszés vagy sima szülés lesz vajon? Eléggé félek, a hegemmel eddig semmi baj nem volt.
Számít vajon, hogy már elmúltam 40 éves?
Köszönöm a tanácsokat!
#1 Egyébként nekem már a 18. héten kinyílt a méhszájam, és alig volt már méhnyak is. Még épphogy megtudtak műteni. 12. héttől feküdtem úgy, hogy csak wc-re kelhettem fel. Akkor olyan vérzéseim voltak, hogy vizsgálatkor vödröt kért az orvos, tál helyett alám...
Azt mondták jó, ha eljutunk a 24. hétig. 24+0-nál hozták is a tüdőérlelőt. Utána biztosra mondták a koraszülést, de a kislányomat végül indítani kellett a 38. héten.
Szóval kitartás! Akár meg is úszhatod még a koraszülést.
A szomszédunkban 32.hétre természetesen született a kislányuk.
Egyébként a megnyílt méhszájjal még nagyon sokmindent tudnak kezdeni: pl arabin gyűrű, varrás
A hugom 6 honaposan szuletet normal nodom
A koraszules es a csaszar ket kulon dolog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!