Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor érdemes bemenni szülni,...

Mikor érdemes bemenni szülni, ha nem akarok se túl korán, se túl későn menni?

Figyelt kérdés

Első baba lesz, sosem szültem még, nincs tapasztalatom :)

Tudom, hogy első babánál nagyon elhúzódhat a vajúdás és nem akarok 1-1,5 napot bent lenni. De azt sem szeretném, ha netalántan úgy alakulna, hogy várok, mert nem jönnek gyakran a fájások, aztán beindul a dolog és kapkodni, rohanni kell vagy félúton megszülök a kocsiban.

Megosztanátok az első babás tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban?

2020. szept. 26. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha tiszt a magzatvíz, akkor 1-2 hn belül ha noncs fájás sem kell...

A magzatvíz termelődik folyamatosan.

Van orvos, aki azonnal behivat..

Ők általában teletolnak valamivel.. mert “miért nincs azonnal fájás?”, meg “haladjunk már”

Holott ez is normális.

Tapasztaltom az, hogy a biztonságos otthoni környezetben nyugodtabb a vajúdás

Mikor bemész, akkor bedarál a környezet kicsit..

2020. szept. 27. 12:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megvárhatod, míg már legalább 1 órája 5 percesek a fájások. Az első gyerek nem fog belőled kiesni a kocsiban. Ha meg mégis, akkor érezd magad marha szerencsésnek. De nagyon nem jellemző. 5 percesektől is általában több óra, míg valóban gyerek lesz belőle. Csak maga az eltűnt méhszáj - kint a gyerek minimum egy óra szokott lenni először szülőknél.
2020. szept. 27. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
En is 5 perces fajasokkal indultam be,20-25 percre van tolunk a korhaz,beertunk es ra 8 orara jott a baba kb,elso baba nekunk is 🤗
2020. szept. 27. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
5-10 percesekel elég be menni
2020. szept. 29. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!