Tényleg maszkban kell szülni a mostanában szülő kismamáknak?
El sem tudom képzelni, hogy végigcsináljam, undorodom tőle, persze ettől még felveszem, ahová kell.
De szülni...?
Nem akarom, és nem is fogom. Akkor inkább megszülök itthon... 😔
Kérdező, te provokálni akarod az embereket?
Kitől hallottál egyáltalán ilyet?
Hívd fel azt a kórházat, ahol szülni fogsz, vagy ha van fogadott orvosod, akkor őt és kérdezd meg. Kizártnak tartom, hogy bárhol is ilyet várnának el.
De ha tegyük fel az itt válaszolók azt mondanák, hogy itt és amott föl kell venni, azzal te mennyivel volnál előbbre? Neked kizárólag az a releváns, hogy AHOL TE SZÜLSZ, ott mi lesz!
#12:
Nem provokálni akarok. Feltettem egy normális kérdést, ami azért merült fel bennem, mert a Facebookon egy cikk alatt többen is írták, hogy hordaniuk kellett a maszkot a szülésnél már májusban-júniusban is, itthoni, magyar kórházakban.
Ez egy kérdésekről szóló oldal. Ha nem tetszik, te minek vagy itt? Aki itt provokál, az te vagy.
"Itthon, magyar kórházakban"??????????
Idemásolom, mert úgy látszik nem sikerült megértened:
De ha tegyük fel az itt válaszolók azt mondanák, hogy itt és amott föl kell venni, azzal te mennyivel volnál előbbre? Neked kizárólag az a releváns, hogy AHOL TE SZÜLSZ, ott mi lesz!
Tudod mit, okoska? Engem az SEM érdekel, hogy ott mi van, ahol én szülök, mert NEM FOGOM felvenni. Mert szerintem maszkban nem lehet normálisan, fuldoklás nélkül megszülni egy gyereket, mert már szültem kettőt, és mert volt már rajtam maszk egy párszor életemben.
De még egyszer mondom, ha nem tetszik a kérdésem, keress magadnak másikat, mert itt csak le leszel pontozva.
Épp elég, hogy a babához az apja is csak szüléskor jöhet be, utána ő se látogathat. Épp elég, hogy nem hozhatnak be ebédet, mert az is tilos lett. (Biztos a húsleves is fertőz.) Ne szórakozz itt velem, mert az agresszív szemétkedéseid se nem hasznosak, se értelmük nincs. Ahogy ennek az egész maszkban szülésnek sem.
#17:
Köszönöm, ha eszedbe jutunk majd, miután megszületik a babád, légyszi számolj majd be nekünk!
Nekem nemrég szült anya mondta, hogy csak előre csomagolt készétel bevihető. Nagyon jó lenne, ha nem így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!