Mekkora volt a babótok BPD (fejszélesség) mérete a szülés előtt?
Figyelt kérdés
Én ma léptem a 39 hétbe, és már 97mm mért a doki...Félek, hogy túl nagy lesz, és nem tudom megszülni...
Köszi
2010. aug. 6. 23:46
1/25 anonim válasza:
38. héten 89 mm volt és 30-as fejkörmérettel született.
2/25 anonim válasza:
Utoljára a 35. héten nézték, akkor volt 87 mm... A 38. héten született 33-as fejkörfogattal.A Fiam a 39. héten született, neki mértek a 38.-on 96 millit.. a feje 35cm.s volt, simán szültem... ő volt az első babám :)
3/25 anonim válasza:
40. héten 93 mm volt és 33 cm fejkörfogattal született.
4/25 A kérdező kommentje:
Köszi lányok...hát majd csak kijön vhogy...:-) remélem.
2010. aug. 7. 00:11
5/25 anonim válasza:
Kisfiam 40 cm fejkörfogattal született, nem jelezte előre semmilyen adat, hogy ekkora lesz.
6/25 anonim válasza:
válaszd inkább a császárt, az a biztos, nem repedsz szét, nincs kínlódás.
7/25 anonim válasza:
Közvetlenül szülés előtt UH-oztak (39+3), a BPD 95 cm volt, és 34 cm-es fejkörfogattal született természetes úton. A kitolási szak kb. 20 perc volt. Első baba. Bár én azt hallottam 100-as BPD-nél már megfontolják a császárt. Igazából a BPD számít, nem a fejkörfogat. De ne izgulj, ki fog bújni!
8/25 anonim válasza:
40+1 hetesen szültem, a babám BPD-je 100 mm volt. Hát én is tartottam tőle, hogy mi lesz a szülésnél, de 7 óra vajúdás után természetes úton született meg. Csak bátran, bízz magadban és a természetben! Könnyű szülést és jó babázást Neked!
9/25 anonim válasza:
37.hét 101mm!!!!!!!a BPD!Nagyon be voltam szarva,hogy mi lesz!De faros volt és nem fordúlt be!Így azon a héten császár lett belőle!
10/25 A kérdező kommentje:
huh, látom nem vagyok egyedül...:-)
A fejkörfogatot nem is szokta mérni a doki, csak a BPD-t...
Az Én dokim nem nagyon "császár-párti", szóval rendelésre nem kérhetem, hogy úgy legyen...de persze ha indokolt, akkor megcsinálja.
Köszi a válaszokat!
2010. aug. 7. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!