Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy tudok bemenni a kórházba?

Hogy tudok bemenni a kórházba?

Figyelt kérdés
Még csak a hatodik hónapban vagyok, de már elkezdtem gondolkodni hogy hogyan tudok majd bemenni a kórházba ha eljön az idő. Kicsivel több mint egy óra távolságra van kocsival, én már nem férek be a kormány mögé, a férjemnek nincs jogsija, a környékünkön csupa öreg lakik, a szüleink is messze élnek, esetleg mentő kihívásán gondolkoztam még. Ti hogy mentetek be a kórházba?
2020. szept. 18. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

Mentő, vagy rokon

/ nálunk nincs taxi.. ott van taxi ahol a kórhàz/

2020. szept. 18. 11:49
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
hogyhogy nincs taxi, a taxinak az a vicces tulajdonsága van, hoy oda megy, ahova rendeled. persze ki kell azt is fizetni, mert a sofőr sem köszönömmel tankol.
2020. szept. 18. 12:04
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Azért ne sajnáljuk már a mentőt a szülő nőtől. De ha ilyen messze vagy úgyis talál valami okot a doki, akár egy határozott nst eredményt is, hogy befektessen ilyen messziről. Engem az enyém még úgy is bent akart tartani azon a hétvégén amikor ő pont nem volt elérhető, hogy 5 percre lakunk a kórháztól kocsival.
2020. szept. 18. 12:26
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
De ezen az oldalon sajnálják a mentőt, a táppénzt, a csokot és mindent a nőktől.
2020. szept. 18. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Mer frusztrált bánat az összes, oszt itt kell csapkodni a picsut a földhöz ahelyett, hogy rendbekapatnák magukat apucival.
2020. szept. 18. 12:54
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, honnan veszik egyesek, hogy a mentő nem erre van. De igen, bármilyen szüléshez lehet mentőt hívni, és indokoltnak minősül.

322/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet az Országos Mentőszolgálatról

6. § (1) Mentés céljából bárki hívhat mentőt az ország egész területén egységes sürgősségi távbeszélő hívószámon.

(2) A Mentőszolgálat hívása mentés céljából indokolt különösen

(...)

f) szülő nő, illetve újszülött/koraszülött első egészségügyi szakellátása, illetőleg őrzött szállítása érdekében.

2020. szept. 18. 13:12
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Ne haragudj, de haza hogy fogsz menni?
2020. szept. 18. 13:21
 18/22 anonim ***** válasza:
56%

12

40 p a kórház

Ott van taxi

Azon a településen leghamarabb...

Taxi jön

40 p

Taxi vagy visz vagy n / itt részeget szülő nőt stb jellemzően nem visznek el../

Vissza 40p

Az 1h 20 p

Namost a fiam meglett az első kósza görcstől 2,5 h-ra

15 percet töltöttem a szülőágyon további 5 percet a lépcsőházban és a vizsgálóban...

Mi autóval mentünk....

2020. szept. 18. 13:33
 19/22 anonim ***** válasza:
95%

Vajon az eszébe jut annak az illetőnek aki annyira szorgalmazza a jogsit, hogy van akinek nem lehet? 🤔

Nálunk is csak férjemnek van, én fényérzékeny és farkasvak vagyok. Nem vezethetek.

2020. szept. 18. 13:38
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Első gyereknél mentővel, mert kicsit korábban érkezett, Niagara-szerű magzatvíz elfolyással. Félő volt, hogy előreesik a zsinór, fektetve szállítottak.

Második gyereknél taxival mentünk be 5 perces fájásokkal. Volt rajtam felnőtt pelenka, nehogy összevizezzem a taxi ülést.

2020. szept. 18. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!