Van olyan, aki egyedül volt otthon, mikor elfolyt a magzatvíz?
Nekem ez a félelmem, hogy a férjem épp melóban lesz :)
Mit csináltatok egyedül, vártatok még a fájasokra? Taxit hívtatok, mentöt vagy megkértétek a szomszédot, hogy vigyen be?
Nó pánik :D Nekem fájásokkal indult a dolog, öt órát még itthon vajúdtam "egyedül" (kanapéztam, kádban áztattam magam, stb), mert a férjem ugyanis műszakból jött haza, aludt és nem akartam felkelteni akkor még. Aztán felkeltettem, mentünk.
Nővéremnek mindkét gyereke fájások nélküli magzatvízzel indult, egyiknél a férje munkában volt. Hazament a férj, közben ő lezuhanyzott, átöltözött, aztán bementek a kórházba reggel, estére lett gyerek. A másodiknál is házon kívül volt, ott is megvárta a hazaérkezését, a nagyobb gyereket még elvitték a nagymamához, utána kórház.
Ha nincsenek tűrhetetlen görcsök, tolófájások, vér vagy zöld magzatvíz, akkor nem kell rohanni sehová és pánikolni, nyugiiii :) Gyors és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!