Apuka egyáltalán nem érzi ezt az egészet én meg őt nem értem. Hogy lehet, hogy ennyire nem vagyunk összhangban? Ezzel mit lehet kezdeni?
Túldrámázod. Szültem is, császároztak is. Az elsőnél a sejhajom fájt, a másodiknál a hasam. Semmi különbség nem volt benne, melyiknél volt nehezebb ellátni a babát, és kb ugyanakkorra épültem fel.
Felépülés szempontjából tudod melyik volt a legjobb szülésem? A 2. császárom, ami után elvitték a babámat a PICre, engem meg 3 nap után hazaküldtek. A saját ágyamban kipihentem magam, iszonyat gyorsan regenerálódtam, napközben meg bent voltam a babámnál szoptatni.
A gyerek normálisan fejlődik, jó a kötődésünk, kizárólag anyatejes volt, 1 éven túl szoptattam, szóval semmi trauma nem ért minket a körülmények ellenére. Hozzáállás kérdése is.
Pont úgy, mint 16-nak... mekoniumos magzatviz, Pic, inkubator, legzestamogatas. Amúgy 40+3-ra született 4 kilós egészséges magzattal.
Szinten nyaki feszesseg, nem tudott szopni egyáltalán.
Hidd el, nincs az a szules felkészítő ami apát bármire felkészíti. Inkább attól függ apa milyen alaptípus. Az ferjem nem volt felkészítve, mégsem állt mint egy zsák krumpli. Mikor hánynom kellett és nem volt benn a vese tál, felkapott egy femtalat amin eszközök voltak, mikor kitolasnal segíteni kellett, segített. Ertem, hogy természetesen akarsz szülni, de hidd el az se mindig jó. Persze készülj rá, és kívánom, hogy sikerüljön, de fogadd el, hogy ez a te agymenesed és a férjed nem partner benne olyan szinten kint elvárod. És ezen nem fog változtatni, ha elcitalod felkészítőre.
És azt miből gondolod, hogy negviselte a gyerekedet is a császár?
Az enyémet az aranyora utan elvittek, majd kiderült, hogy adaptacios zavara van, igy ket napig inkubatorban volt, mert oxigent kapott. 3 honapig csak üvöltött, ha nem kezben volt es nem setalgattam vele, és annyira bukos volt, hogy sokszor sugarban hányta ki a tejet, szerencsere boven volt elég, de sokszor 2-3* megette az adagot, mire benne maradt.
Mindezt egy komplikaciomentes huvelyi szules utan.
Miért, szerinted a punci meg a hüvely nem fáj szülés után? A repedés vagy a gatseb? Bár gondolom szerinted a gatmetszes is ördögtől valo.
Ráadásul a szexet sem bírtam élvezni vagy 1,5 évig, mert úgy éreztem minden behatolasnal, mintha most veszitenem el a szuzessegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!