Szerintetek sok van még hátra?
Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj már a hátam, a gerincem,az oldalam illetve a comb és szemérem csontom. Napi szinten menstruációhoz hasonló görcseim vannak. Tegnapi nap folyamán hánytam körülbelül 5x. Nyákdugó még nem távozott. Szerintetek kihúzom a 40.hétig? Vagy ezek már arra utalnak, hogy lassacskán meg lesz a baba? Előre is nagyon köszönöm.2020. szept. 2. 23:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem már nincs sok hátra. Nekem a hányáson kívül ugyanezek voltak a tüneteim, a 38. héten szültem. Nekem a nyákdugó nem távozott, legalábbis én nem vettem észre. Viszont elfolyt az összes magzatvíz.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a fájdalomnak nem biztos, hogy direktben köze van hozzá, de a hányás (kiürül a szervezet) és a mensis görcsök jelezhetik, hogy közel az idő... Majd írd meg, mi volt, nagyon szurkolok! Könnyű szülést neked!
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek🤣
2020. szept. 3. 00:00
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam, 🥰 ezt akartam :)
2020. szept. 3. 00:01
5/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanezek voltak, de kivárta a 40+3-at a baba.
6/6 anonim válasza:
Én 37 hetesen szültem, mint derült égből a villámcsapás. Lett volna még 3 hetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!