Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány dioptriától nem lehet...

Hány dioptriától nem lehet természetesen szülni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy akinek nagyon rossz a szeme az csak császárral szülhet. Ez igaz? Ha igen, hány dioptria a határ?
2010. aug. 5. 14:46
1 2
 11/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
mert leválhat a retina és megvakulhatsz
2010. aug. 5. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
A kérdező rossz szemről ír.Ez alatt nem csak a dioptriát érteni.És igen,a szemfeneket vizsgálják.
2010. aug. 5. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a szemész szakorvosom adott egy papírt, hogy levállhat a retinám nagyon vacak a szemem már gyerek koromtól. A szülészeten le se sz..... nem érdekelte őket, császároztak de nem e miatt!
2010. aug. 6. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

De, sajnos tényleg butaság, nem a dioptrián múlik, ezen az oldalon is már sok ilyen kérdés van, ahol nem egy anyuka ír pl-9,7-es dioptriával szült simán, stb...

Nem ezen múlik, teljesen egészséges szeműeket is letilthatnak a természetesről, a szemfenék és a szemek állapotán múlik, 7-8 hónapos terhesen javasolt szemészetre menni.

Nagyon fontos a jó technika is, hogy ne a fejébe nyomjon a kismama...

2010. aug. 8. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem is -8-as a szemem. Múlthéten voltam szemésznél, a szemfeneket vizsgálják, az milyen állapotban van. Szerencsére nekem zöld utat adott a természetes szüléshez. Azt mondta minden rendben van:)
2010. aug. 9. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Hányadik hétben voltál dokinál ?:)
2010. aug. 9. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!