Van itt olyan terhességi cukros kismama aki természetes módon szült?
Figyelt kérdés
Mindig azt hallom hogy a cukrosokat császározni szokták. Ez általában igaz? És ha igen, miért javasolják inkább a császárt? Előre is köszi a válaszokat!2020. aug. 22. 16:32
11/18 anonim válasza:
En sem értem ezt a lepontozosdit. Mindenki a saját tapasztalatát írta le. Nyilván kórház függő is de terhesség függő is. Ha gond van, meszesedik a placenta pl idő előtt az inzulintól, akkor sokkal hamarabb is indítanak. Ha enyhe lefolyású a betegség akkor pedig túl is hordhatod akár. Én inzulinos voltam, 39+3 beindult magától és csak azt nézték pár óránként, hogy nem esik-e le a cukrom.
12/18 anonim válasza:
Attól a pár egység inzulintól, amit a terhességi cukrosok néhány hétig szúrnak nem fog meszesedni a méhlepény.
13/18 anonim válasza:
Van, aki nem néhány hétig szúr.
Második, harmadik gdmnél, már akár a 8-10. héttől romolhatnak az értékek és szükségessé válhat már a terhesség kezdetén az inzulin.
15/18 anonim válasza:
Fúha de okos itt mindenki. De képzeld el nem pár egység amit szúr néhány kismama és de, reagálhat meszesedéssel a placenta. Ismersz olyan terhes nőt akinek a terhessége mindenben a tankönyv szerint zajlott? Ezer komplikáció lehet, ami miatt korábban indítják a szülést és összefügg a GDMmel. Persze lehet kockáztatni de van, hogy nem tanácsolják. Mindenki leírta, nála hogy volt, de mindig vannak olyan okosak, akik ismeretlenül gyiken keresztül jobban értenek hozzá, mint egy orvos.
16/18 anonim válasza:
En a 16 dik héttől vagyok inzulinos, folyamatosan romlo ertekek. miatt jelenleg a 37+4napnal tartok, es napi 60 egyseg inzulint szurok, lepenyem II-III fokban érett, szoval nem egy ket egység inzulint szurok.
17/18 anonim válasza:
Én a GDM-re írtam, hogy rövid ideig és kevés inzulint használnak. Akinek már a 16. héten inzulin szükséges, az már nem csak GDM-es. Nem mintha a napi 60 egység olyan sok lenne.
18/18 anonim válasza:
Te orvos vagy? Tok mindegy is , szerintem az okoskodásod nem segít a kérdezőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!