Szülés után 2 héttel rollerezni? Hogy van erre "ereje" valakinek?
Vagy esze.
Vagy ez csak olyan közösségi oldalas vetítés? "Mintha nem is történt volna semmi"? :D
A rollerezés nem megterhelőbb, mintha valaki felsétál mondjuk a harmadikra ..
Amúgy ha nem vagytok jó viszonyban, akkor miért teszel úgy, mintha aggódnál érte?:D
Normális embert nem érdekli, mit csinálnak mások magukkal..
"Majd később lesz meg a böjtje"
Köszönöm, 8 éve volt, azóta is egyben vagyok. :) Te viszont leállhatnál a mások életében való ilyen mértékű turkálással.
Arról miért nem írsz ki kérdést, hogy Pista bá napi két doboz cigit szív el, Julika néni meg zsírosan főz? Ezekkel többet ártanak maguknak, mint s kérdésben szereplő anyuka.
Nem tudom mi baj van a rollerezéssel, de amúgy meg azt csinál amit akar.
(én hétfőn szültem, csütörtökön kezdtünk költözni, ha akartam sem tudtam volna "gyermekágyazni")
"Ahogy hazajottunk a korhazbol elso dolgom volt a parom elé terdelni,"
Őszinte részvétem, de komolyan. Ritka rossz lehet egy olyan kapcsolatban, ahol kétlábon járó nemiszerv vagy.
Hogy egy frissen szült kórházból épp hazaeső nőnek első dolgának kell hogy legyen a pasit leszpni, mert másként egyedülálló anya lenne....Hát téged se irigyellek.
"Ahogy hazajottunk a korhazbol elso dolgom volt a parom elé terdelni,"
Én erre azért nem lennék ennyire büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!