Szülés után 2 héttel rollerezni? Hogy van erre "ereje" valakinek?
Vagy esze.
Vagy ez csak olyan közösségi oldalas vetítés? "Mintha nem is történt volna semmi"? :D
Miért foglalkozol vele? :D
Császár után 1 héttel már én is azt éreztem mintha nem is történt volna semmi, van, aki gyorsan regenerálódik. Pedig nem magánkórházban csaszaroztak, hanem ügyeleten a honvédban.
De ha idegesítenek az agyatlan insta anyukák, kövesd ki őket, én nem követek egyet sem.
Nem insta, ismerem, csak már nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy megmondjam neki: te hülye, ha nem akarsz méhsüllyedést, kíméld magad legalább a gyermekágy végéig!
Inkább kiírom ide, mert szokott itt olvasgatni, hátha eljut hozzá, és feleszmél, hogy az az érdeke hogy figyeljen az egészségére.
Régen rollereztem, de az ilyen megterhelő tevékenység?
En császár utáni nap már napi 6-7-szer lépcsőztem 2 emeletet, hogy láthassam a koraszülött gyerekeinket, tudjak fejni tejet. Pár nap múlva már órákat ringattam kettőt ölben tartva állva, mert ha leültem, akkor sírtak.
Szülés után 2 héttel a nagyobbik gyerekemmel mászókáztam a játszótéren.
Nem vagyok instaanyuka, nem tettem fel közsségi oldalra, de könnyű szülésem volt, a gátsebem se fájt, miért kellett volna otthon aszalnom magunkat, ha teljesen rendben voltam?
Azt viszont baromira rossz néven vettem volna, ha bárki emiatt beszól, vagy pláne a gyakorira ír ki kérdést velem kapcsolatban, hogy "vegyem már észre magam." Mi köze hozzá?
Neked sincs hozzá közöd semmi. Fogadd el, hogy nem minden szülés és gyermekágy egyforma.
5, minden gyermekágy egyforma abban, hogy akkor rendeződnek vissza a szerveid, húzódik a vissza a méhed, tisztul a szervezeted.
Az, hogy te ezt könnyen vagy nehezen viseled nem jelenti azt nem ártasz magadnak a korai terheléssel. Majd később lesz meg a böjtje.
"A rollerezés szerintem olyan mint a séta, hacsak nem extrém módon végzi valaki"
Mikor rollereztél utoljára? :) Több rázkódás ér vele mint futás közben. Nem épp gyerekágyi sport.
Kérdező, majd tanul a saját hibájából. Érződik, hogy valójában aggódsz érte, gondolom kedveled még, csak rosszul "ért véget" a barátság, de mindenkit nem lehet megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!