Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után rögtön rád tették...

Szülés után rögtön rád tették a gyereket, vagy elvitték? És melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én külföldön voltam császáros, a férjem tartotta a fejem mellett közvetlen, puszikat adtam abban az egy órában míg tisztítottak meg varrtak, utána áttoltak oda ahol vajúdtam, és akkor rám tették, el is aludtam kicsit vele, de végig ott volt a férjem, meg egy nővér sürgölődött, aztán lemérték, és elvitték mert gondok votak az értékeivel.
2020. aug. 20. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az a jobb, ha rád teszik a babát.

Nekem természetes szülésem volt, de nem tették rám. Megmutatták, megfürdették, még egyszer megmutatták és elvitték.. 2 óra múlva láttam újra, amikor bevittek a kórterembe és érte mentem.

2020. aug. 20. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az a jobb, amikor elveszik, és már úgy adják oda, hogy meg van tisztítva és fel van öltöztetve. Nekem így volt a jó.
2020. aug. 20. 12:50
 14/16 Derjaderja ***** válasza:
95%

Császárom volt.

Délben volt és másnap reggel 6kor kaptam meg. Este elhozhattam 1 órara.

Alig vártam.

Főleg aztán kiderült, hogy végig-végig sírt a kislànyom, hajnalban feküdt és ordított, a nővérek kávézgattak es mondták, hogy ja, egész ejjel ez ment.

Bennem komolyan fel sem merült amúgy, hogy egy ilyen helyzetben nem szólnak... fél éjjel ebren voltam, letusoltam, mindent elpakoltam a szobában, hogy már csak a babával kelljen foglalkozni, számoltam az órákat hogy mehessek érte, konkrétan 6:00-kor mentem be az ajtón érte (mert azt mondták h 6 utàn hozhatom).

Utána nálam nem sírt, tök jól elvoltunk együtt ott a kórházban.

Utana lett egy letehetetlen többemberes babám, aki lilulva sírt, soha egy percre nem tudtam a kiságyba tenni. Persze lehet h nincs összefúggés de a következőnèl keményebb leszek.

2020. aug. 20. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Természetes úton szültem, egyből amint kicsusszant, már rakták is rám, és el se vették vagy két és fél óráig (amíg megvárták, hogy leváljon a méhlepény és összevarrjanak- max 3 öltés volt, mert csak kicsit repedtem, meg utána az aranyóra, ami végül két órás lett), akkor is csak egy rövid időre, amíg a gyerekorvos megnézte, lemérték, ilyesmi. Pszichológiailag ez sokkal jobb, de meg olvastam, hogy biológiailag is, a szoptatás szempontjából is előnyösebb. Nekem mondjuk elképzelhetetlen lett volna, hogy akkor ott elvegyék tőlem, semmi értelme nem lett volna, csak egy kicsit fáradt voltam de semmi bajom nem volt, teljesen jól el tudtam látni a lányom, és amennyire fel voltam spannolva, pihenni se tudtam volna. Szóval nekem ez így nemhogy jobb, de alapértelmezett volt.
2020. aug. 20. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
2x spontán szültem, egyből rámrakták, de csak néhány percre, utána vitték fürdetni. Mihelyst összevarrtak megkaphattam, éjjelre is. 3. Babám császár lett. Odatartották a fejemhez 20 másodpercre, majd elvitték. Másnap láthattam csak, és még megsem kaphattam ilyen olyan okok miatt. Szörnyű volt! Sőt rettenetes. Van is egy nagyon anyás, levakarhatatlan gyerekem, igaz én ezt nem bánom, csak legyen egészséges!
2020. aug. 20. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!