Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor szültetek, akkor ti is...

Amikor szültetek, akkor ti is nagyobb babára számítottatok?

Figyelt kérdés
Én amikor már a 3. gyerekemmel voltam terhes, és elképzeltem, hogy na vajon milyen lehet, akkor én egy nagyobb babára gondoltam. Mint a filmekben, amik 2-3 hónaposak, azt mondják újszülöttnek.
2020. aug. 19. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elsőre:

Nem

Végig riogattak h 2,5 kg sem lesz 3 kg lett kereken.

Második alkalommal:

Végig azon voltak ki milyen nagy lesz..

Nem éreztem, hogy az lenne.

Átlagos 3,5 kg-os baba lett.

Nekem utána volt döbbenet, hogy a nagytesó hirtelen “megnőtt”

2020. aug. 19. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így volt ahogy utolsó mondja. Mikor hazajöttem a kórházból sokkal nagyobbnak tűnt a nagytesó.
2020. aug. 19. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Jaaah

Nem

Tudtam, hogy a filmekben nagyobb gyerekeker mutatnak

Plusz néhàny szülést végignéztem youtube-on

11-es

2020. aug. 19. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Fordított helyzet nálam is 😁

2500ra mérték 39 héten, 39+6ra 3860 gramm és 57 centivel született. Az elején pici hasam volt az utolsó 2 hónapban volt óriási, de még a szülés előtti napokban is 10 kilométereket sétáltam. Jót tett, könnyű szulesem volt, de meglepodtem hogy ilyen "óriási" a baba, pedig számítottam rá ott mélyen legbelül mert általában a cukorbeteg kismamáknak nagy babajuk születik. És igazuk is lett 😊

2020. aug. 19. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Olvassátok el az előző oldalt, a kérdező nem nagyobb babákra gondolt, hanem idősebbekre...
2020. aug. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!