Szerdán elment a nyákdugóm, azóta fájdogál a derekam, mikor indulhat be a szülés?
Én 38 hetes veszélyeztett kismama vagyok, december 26ra vagyok kiirva!
35 héten már elkezdődtek a jósló fájások. 36 héten voltam ctg vizsgálaton illetve ultrahangon. Az uhn az orvosom megállapította hogy kevés a magzatvizem de ez állítólag normális nincs baj, ctg eredmény rendben volt.
A vizsgálat alapján 1 ujjnyira nyitva van a méhszáj.
Már régebb óta észrevettem hogy vizesedik a bugyim a doki azt mondta nem tudja mitől lehet de minden rendben van elvileg.
37 héten is csak 1 ujjnyira volt nyitva a méhszáj.A héten kedden este be kellett mennem kórházba mert ugy éreztem egyik napról a másikra nem mozog a baba annyit amennyit szerintem kéne de ott is mindent rendben találtak annyit mondtak hogy többet alszik.
Szerdán mentem ctgre a dokimhoz, a ctgn nem mozogtt a baba elküldött lépcsőzni hátha felébred és 2.szorra már jó lett a ctg eredmény mert mozgott a baba.Még mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva. Még aznap éjszaka elment a nyákdugóm és elkezdett fájni a derekam. Pénteken is voltam ctgn de még nem az orvosomnál mert szabin van(kórházba voltam) ahol már kissebb összehúzódásokat mutatott a ctg de minden rendben van. Délután nekem is fehéres kocsonyás valami jött ki, illetve tegnap is, csak a derekam fáj egyenlőre és mintha azóta is vizesebb lenne a bugyim.
Nem tudom szerintetek mennyi időm van a szülésig, illetve lehetséges hogy már jövöhéten meglesz a baba? A dokimmal kedden találkozok csak! Akkor szólok neki a nyákdugóról stb... Mivel veszélyezett kismama vagyok nem tudom hogy megindithatják e a szülést vagy sem, bár a ctg eredmény alapján minden rendben van. Csak félek hogy a kevés magzatviz miatt illetve hogy vizesedik a bugyim hogy valami baj lesz...és esetleg ha megint kedden jó lesz a ctg eredmény akkor még 26 után sem szülök meg...
Igy hogy elment a nyákdugóm lehetséges hogy már nem csak 1 ujjnyira vagyok nyitva? Hány ujjnyinál születik meg a baba? Illetve mik ezek a nyúlékony folyás zserű valamik? Illetve mi ez a vizesedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!