Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Erzestelenites.

Figyelt kérdés

1.baba csaszaros lett mert faros volt, orultem h egeszseges de hianyerzetem maradt a szules "tipusa" miatt.

Igy masodiknal kifejezetten olyan orvost kerestem, aki tamogatja a termeszetes szulest. Eletem legnagyobb elmenye lett hogy sikerult, gyorsan es az az utani euforiat semmi mashoz nem tudnam hasonlitani, DE kejgazzal szultem.

3.baba masik orszagban fog szuletni, az itteni szuleszeten lehet epiduralt kerni vagy lehet erzestelenites nelkul. Ezt szeptemberben le kell nyilatkoznom, gondolom menet kozben mar nem valtoztathato.

A gazzal szules iszonyatosan bejott mert bar csak vallig zsibbasztott el, megis olyan testen kivuli elmeny volt amit szivesen atelnek. Nem tudom hogyan viselnem ha egyaltalan nem kapnek semmilyen fajdalomcsillapitot viszont valahogy odzkodom az epiduraltol is, hiszen akkor meg nem erzek semmit, nem?

Fogalmam sincs melyik lenne a helyes dontes igy latatlanban. A ferjem azt mondja minek szenvedtetem magam, ha valaszthato a fajdalommentes szules, de valahogy mindig igy kepzeltem h a szules attol is kerek h megszenvedek erte. A gaz pont felmegoldas volt a ketto kozott.

Aki mindkettot probalta melyik jott be jobban?

2020. aug. 11. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Te beteg vagy! És szadista! A perverz szado-mazo hajlamodat ne a szüléseden éld ki, hanem a pároddal az ágyban.
2020. aug. 18. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Szadista az, aki másnak akar fájdalmat okozni. Te a mazochista szót akartad esetleg használni, csak eszed az nem sok van🙂
2020. aug. 18. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:
92%
11 de meg ha mazochista is? Neked nem mindegy min éli ki magát? Senki másnak nem fáj a szülés, csak neki. A magzatnak full mindegy. 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!