Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, ha hányok a...

Mit tegyek, ha hányok a szülés utáni vérzéstől?

Figyelt kérdés

Darabos és olyan undorító, hiába nem nézek rá, elkap a hányinger és hányok. Menstruációnál is ez volt, ahányszor betétet cseréltem, és ezért inkább tamponra váltottam.

De most ugye nem lehet tamponozni, és még attól is öklendezem és beleborzongok, ha érzem, hogy már nem tiszta a betét. Már nem bírom, és ez lesz még hetekig, és ebbe belebolondulok.

2020. aug. 5. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Hát valahogyan csak kibírod. :)

Nekem erős vérzés volt, menstruáció is erős mindig, hányingerrel nem küzdöttem, de szerintem kérdezd meg az orvost, nincs-e valami olyan gyógyszer (akár tea) amit vehetsz, megihatsz, és enyhítené ezeket a panaszokat.

2020. aug. 5. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nem panaszok, csak simán undorítónak tartja, ahogy én is, és emiatt hány.
2020. aug. 5. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát esetleg próbáld meg az eldobható bugyit. Amikor leveszed akkor nem kell ránézni, csukd be a szemed, fordulj el és gyorsan hajtsd össze és dobd ki. Töröld meg magad és kapd magadra a tisztát. Talán elfedheti egy kicsit az undort ha csere előtt használsz valami finom illatú légfrissítőt a wc-n és akkor biztosan nem fogod a vér szagát se érezni. Lehet hülyeséget tanácsoltam de ez jutott az eszembe. 😳😳😳😳
2020. aug. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!