Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy és hol fogok így szülni?

Hogy és hol fogok így szülni?

Figyelt kérdés

38 hetes minden órás terhes vagyok. A családdal bekaptunk valami vírust (nem valószínű, hogy korona), orr folyás, köhögés, láz, hányinger, hányás, hasmenés tünetekkel.

Már jobban vagyunk, már csak köhögünk, meg az orrunk folyik. Bármikor be indulhat a szülés, mire számítsak?

Covid teszt? Maszkban szülés? El különítenek a babától? Külön szülök mindenki mástól?

2020. júl. 17. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass egy covid tesztet, ha negatív, akkor nem leszel elkülönítve. Ha covid, akkor nem tudom, de azért történt már ilyen, megoldják ezt is, azt hiszem a sotéra kell menni szülni.
2020. júl. 17. 09:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Ilyen esetben a covid teszt ingyenes, vagy csak magán úton tudom csináltatni?
2020. júl. 17. 09:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Helyileg az Uzsokihoz tartozok. Ha beindul a szülés akkor egyből a sotera menjek, és jelezzem, hogy lehet, hogy covidos vagyok, vagy az Uzsokiba menjek és ott jelezzék, hogy lehet covidos vagyok?

(arra az esetre, ha nem csináltatok tesztet)

2020. júl. 17. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Legelőször hívd fel a háziorvosodat, regéld el neki a tüneteidet, meg ha esetleg nem tudná, azt is hogy várandós vagy, és hamarosan szülni fogsz. Ő kérhet neked tesztet (elvileg a mentősök mennek ki levenni), ha úgy ítéli meg, illetve tud segíteni abban, hogy hova kell menned, ha esetleg beindul a a szülés.
2020. júl. 17. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Nekem a tünetek alapján covidnek tűnik amúgy, főleg az emésztőrendszeri dolgokkal együtt. Szurkolok, hogy ne az legyen, és még hord ki a 41. hétig, addigra nem hiszem hogy baj lesz.
2020. júl. 17. 09:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, délután felhívom a háziorvost, és egyeztettek vele
2020. júl. 17. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Háziorvossal konzultálj, ő majd útba igazít,de szinte biztos vagyok benne, hogy letesztelnek ma vagy holnap. Ha covidos lennél biztos elkülönítenek, megvan erre a protokoll. Drukkolok, hogy ne az legyen, mert akkor a babával nem érintkezhettek egy darabig, ha ő negatív (negatívak szoktak lenni)
2020. júl. 17. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Szinte biztos, hogy tesztelnek és ha a baba negatív akkor elkulonitenek amíg a te teszted is nem lesz negatív. Legalábbis ahol en szültem, így volt. Ott csak egy gyanús eset volt, nem covid volt végül de csak akkor kapta meg a babát amikor megjött az eredmény.
2020. júl. 17. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Az uzsoki honlapján fent van a szülészet száma, ők tudják a legpontosabb infót adni neked erről..
2020. júl. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!