Mi a császármetszés "menete"?
Sziasztok!
3r hetes kismama vagyok. Ma voltam a nőgyógyásznál és nem fordult be a baba (sajnos), pedig természetesen akartam volna megszülni, de az orvos azt mondta inkább császárral.
Nagyon félek tőle. Hogyan folyik ez? Fáj?
8!
Sürgősségi császár érzéstelenítéssel????
15!
Khm, a császármetszés okának nincs köze az altatáshoz vagy érzéstelenítéshez. Nem, a sürgősségi császárok 99,9%-a altatásos. Valamit kihagysz a történetedből. Indításos szülésed volt?
eshjdovgnwbuiszgnw!
Sosem válaszolok privát üzenetre
Nos, a sürgősségi császár MINDIG altatásban történik, KIVETEL, ha a szülés indított volt. Érzéstelenítésnél ugyanis nagyobb a hanyasveszely, így a fulladás veszély is, ami halálhoz is vezethet. Ezért hacsak nem bizonyítható, hogy az anya nem evett vagy ivott a műtétet megelőző x óraban, altatni fogják. Ha bizonyítható, márpedig indított szülésnél eleve feltétel, hogy ne egyél vagy igyál 12 órával a foylamat előtt, megoldható az érzéstelenítés az altatás helyett. További szép napot.
Leírtam hogy azért privát írok hogy ne ide offoljak de oké. Te kevered a szezont a fa... fazonnal. Amiről te beszélsz az az ÉLETMENTŐ császár. De tessék legyél okosabb az orvosoknál is. Én itt lezártam.
Nekem is sürgősségi császár volt érzéstelenítéssel!
Pontosan ugyanaz volt a baj mint az előzőnél. Vajúdtam 6 órán át és ahogy jött a fájás leesett a fiam szívhangja.
Betoltak a műtőbe, orrom alá dugtak egy papírt, felsorolták mi van benne, remegve aláírtam, mivel egymást érték a fájások, és nyomnom is kellett, de nem tágultam, de a szívhang mizéria miatt nem akartak várni.
Aztán előre kellett hajoljak ahogy az altató orvos fogalmazott "cicába" el kellett lazítsam a vállam, beadták az érzéstelenítést, és mehetett a menet.
És NEM volt program császár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!