Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a császármetszés "menete"?

Mi a császármetszés "menete"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3r hetes kismama vagyok. Ma voltam a nőgyógyásznál és nem fordult be a baba (sajnos), pedig természetesen akartam volna megszülni, de az orvos azt mondta inkább császárral.

Nagyon félek tőle. Hogyan folyik ez? Fáj?

2020. júl. 7. 01:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%

8!

Sürgősségi császár érzéstelenítéssel????

2020. júl. 7. 06:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
11 Igen. Miért olyan hihetetlen ez?
2020. júl. 7. 06:52
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
Csak azért, mert a sürgősségi császár előre nem tervezett, és ilyenkor altatni szokás.
2020. júl. 7. 07:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen jó volt, utána se fájt vészesen, a műtét nagyon gyors, kb. 20 perc volt, végig ébren, 6 óra múlva le kellett zuhanyozni, simán ment. Én örülök, hogy nem hüvelyi szülés volt.
2020. júl. 7. 07:25
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Leírtam mi történt. Sürgősségi és sürgősségi között is van különbség. Csak akkor altatnak ha nagyon muszáj. Nálam "csak" annyi volt a baj, hogy a fájásra esett a szívhangja a babának. Ez nem annyira sos eset hogy altatni kelljen. És a sürgősségi császárok nagy része nem az
2020. júl. 7. 07:27
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

15!

Khm, a császármetszés okának nincs köze az altatáshoz vagy érzéstelenítéshez. Nem, a sürgősségi császárok 99,9%-a altatásos. Valamit kihagysz a történetedből. Indításos szülésed volt?

2020. júl. 7. 07:29
 17/27 anonim ***** válasza:
7%

eshjdovgnwbuiszgnw!

Sosem válaszolok privát üzenetre

Nos, a sürgősségi császár MINDIG altatásban történik, KIVETEL, ha a szülés indított volt. Érzéstelenítésnél ugyanis nagyobb a hanyasveszely, így a fulladás veszély is, ami halálhoz is vezethet. Ezért hacsak nem bizonyítható, hogy az anya nem evett vagy ivott a műtétet megelőző x óraban, altatni fogják. Ha bizonyítható, márpedig indított szülésnél eleve feltétel, hogy ne egyél vagy igyál 12 órával a foylamat előtt, megoldható az érzéstelenítés az altatás helyett. További szép napot.

2020. júl. 7. 07:38
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

Leírtam hogy azért privát írok hogy ne ide offoljak de oké. Te kevered a szezont a fa... fazonnal. Amiről te beszélsz az az ÉLETMENTŐ császár. De tessék legyél okosabb az orvosoknál is. Én itt lezártam.

[link]

2020. júl. 7. 07:53
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is sürgősségi császár volt érzéstelenítéssel!

Pontosan ugyanaz volt a baj mint az előzőnél. Vajúdtam 6 órán át és ahogy jött a fájás leesett a fiam szívhangja.

Betoltak a műtőbe, orrom alá dugtak egy papírt, felsorolták mi van benne, remegve aláírtam, mivel egymást érték a fájások, és nyomnom is kellett, de nem tágultam, de a szívhang mizéria miatt nem akartak várni.

Aztán előre kellett hajoljak ahogy az altató orvos fogalmazott "cicába" el kellett lazítsam a vállam, beadták az érzéstelenítést, és mehetett a menet.

És NEM volt program császár!

2020. júl. 7. 08:58
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!