Annyira élveztem a szülésem minden pillanatát hogy szinte minden nap részletesen vissza emlékezek rá. Nem beteges?
Normális ez hogy minden nap azon jár az eszem hogy milyen volt a szülőszobán? Vissza nézem az akkor készült képeket a babámról, 5hónapja szültem.
Más is van így?
Az első2-3 hónapban így volt
Aztán kopott ki.. egyre több friss élmény került a helyére
Értem 🤔
Egész babavárás ideje alatt nagyon féltem a szüléstől, és amikor frl ébredtem az első fájásra azonnal tudtam hogy eljött az idő.
Bementünk a kórházba az kb 20p volt onnantól számítva 1,5-2órájára meg született a kislányom. Az orvos mondta hogy bárcsak mindenki így szülne. Fájt nyilván...de nem fáradtam el annyira hogy ne bírtam volna még. Tudom NEM lehet össze hasonlítani sokatok szülésével akik sok órát esetleg 1-2 napot szenvednek van aki hány a fájdalomtól repednek szakadnak...minden tiszteletem a tiétek!!!! Nekem is volt gátmetszés de azt sem éreztem akkor, itthon már inkább de szavakba nem tudom foglalni mennyire jóvolt megélni az egészet.
3. Vagyok
3h hossza volt össz-vissz
Az elsô fájás így is csak enyhe görcs..
Még süteményt kezdtem sütni..
Kórházba érkezés után 20 perccel lett meg a baba.
Végig ura voltam a testem ek..
Minden kórházi fájásra emlékszem..
Nem engedtem vágni / protokoll/ nem engedtem oxit sem / nem is értettem miért akarnak egy tolófájásokkal érkezőnek adni/
Szülés után 10 perccel felugrottam
Átsétáltam az örzőbe..
Cicire tettem a babát..
2h val később pedig átsétáltam a szobámba, kipakoltam..
Mint aki nem is szült..
1. szülésem nem volt ilyen könnyű... utána viszont ugyanennyire jól voltam a gátmetszésem ellenére.. Van amire nem szívesen emlékszem abból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!