Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés élményeket részletesen,...

Szülés élményeket részletesen, hol lehet olvasni?

Figyelt kérdés

És nem olyanra gondolok, hogy csak a rózsaszín felhőket írják le. Hanem ami ahogy tényleg történt. Szívesen olvasnék, szülés élményeket kinek, hogy zajlott.

Én még most fogok szülni tavasszal, kisfiam lesz, nagyon várom. már sok videót is néztem ezzel kapcsolatban, de van ahol a lényeget kivágják.

2016. nov. 28. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl. : poronty, bezzeganya
2016. nov. 28. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ne olvass szülés élményeket.

Mert egy kismama alapból fél a szüléstől, a sok történet miatt meg csak mégjobban félni fogsz. Tudom, most aszt gondolod nem, mert legalább felkészülsz, és tudod, mi fog történni veled, de nem így van. Minden szülés más, és mindenki máshogy éli meg.

Azt, hogy mire készülj, inkább egy szülésznővel, dúlával beszéld meg.

De hogy mindenféle történeteket olvass, ami beleivódik az agyadba, és majd az jut mindig eszedbe, az nem jó...

Hidd el. Én örülök, hogy "tudás nélkül" mentem szülni, bíztam a szülésznőmben, és az orvosomban, hogy amit ők mondanak azt kell csinálnom, és minden jól fog menni.(az én szüléstörténetem elég horrorisztikus még annak is, aki már szült, én mégsem éltem meg úgy. SZóval ha ezt mástól hallom, aztán azt látom, hogy jön felém a doki, biztos ott halok meg félelmemben).

Szóval néha jobb a nemtudás. (azaz csak a minimális tudás)

2016. nov. 28. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
itt gyk-n is rengeteget van.
2016. nov. 28. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2016. nov. 28. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
bezzeganyát javaslom én is!
2016. nov. 28. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Youtube-on van egy lany Jennieland01 a csatoenaja neve, 2 gyerkoce van es mind a 2 szuletese utan csinalt egy "szulesi sztori" videot. Oszinten elmondott benne mindent.
2016. nov. 29. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Èn szívesen elküldöm az enyèmet, ha érdekel :)
2016. nov. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!