Aki győrben szült?
Mit kell vinni a kórházba?
Milyen a helyzet a vírus miatt?
Hallottam hogy felujítás volt milyen lett?
Ápolók? Orvosok? Csecsemősök?
Milyen volt a szülést követő napok?
(Bocsi a sok kérdés miatt nagyon izgulok)
2 éve, illetve 3 hete szültem Győrben.
A szülőszobára papucsot (azt már a felvételkor fel kell venni) bugyit, betétet, kulacsot, telefont, töltőt vittem.
A kórházi nagytáskába törcsit, fürdőszobai piperét, szoptatós hálóinget, szoptatós melltartót, mellbimbó krémet, 3 eldobható bugyit, 15 szülés utáni betétet, fehérneműt, köntöst vagy kényelmes ruhát nappalra, hazamenős ruhát, 3 szett babaruhát, 3 textilpelust, kis csomag 1-es pelust, popsitörlőt, tízóraira/uzsonnára harapnivalót, evőeszközt, tányért javaslok.
Már van apás szülés, ezért ha szeretnétek, akkor érdemes előre apás szettel készülni. Jelenleg naponta 1 látogatót fogadhatnak az anyák és igyekeznek 48 óra után hazaengedni (hüvelyi szülés esetében). Hivatalosan arcmaszkban kell lenni végig (a szülés alatt is), valójában a folyosón elég felvenni, engem nem piszkáltak miatta.
A felújítás alatt felszámolták a fakkos elrendezést. 6 különálló szülőszoba van. Mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, nagyon szépek. Több kórtermet is felújítottak. 2x2 ágyas szobákhoz tartozik 1-1 fürdő, de a közös fürdőhelyiség is mindig tiszta volt.
A minden szülésznő és az orvosok túlnyomó többsége kiváló. A csecsemősök között irdatlan sokan lekezelőek és egyáltalán nem segítőkészek (akkor sem, ha segítséget kér az ember). A szoptatásról emiatt javaslom, hogy minél többet tájékozódj előre, és járj nyugodtan a nyakukra a babáddal, ha valami nem működik.
A kórházi napokban hallásvizsgálat, min. 2 gyermekorvosi vizsgálat, csípőszűrés, nőgyógyászati kontroll várható (van, hogy a hallás vagy a csípő elmarad, ebben az esetben időpontot kell kérni kb. 6 héttel későbbre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!