A szülés vagy a tökön rúgás fáj jobban?
Nők,mi a véleményetek? Szerintem a tökön rúgásnál nincs rosszabb, az tényleg eszementül fáj, a szülés meg nem fájhat annyira, ha egy természetes folyamat, nem?
Melyik a rosszabb?
Férfiként mondom, hogy nem szeretném átélni a szülési fájdalmakat.
Tökön rúgás helyett az érzéstelenítés nélküli kasztráláshoz lehetne hasonlítani.
Max annyiban összehasonlítható a kettő, hogy a szülés egy előre látott, vállalt fájdalom, ami megelozheto, csillapítható és aminek a vége előre látható. Ezzel szemben a tökönrúgás elore nem latott, nem vallalt, nem elozjeto meg, nem csilalpithato a fajdalom es nem lathato elore a vege sem. Igy a tokonrugas "nyeri" a fajdalmassagi versenyt.
Amúgy nekem pl a szülés semmi volt ahhoz képest, amikor sikerült valahogy egy hasizom szakadást összehozni. Igy visszatekintve a szülés volt mondjuk olyan 5-6 erősségű egy tízes skalan. Eddig egy nemrégiben történt ismeretlen eredeti hirtelen hasi fájdalom volt a csúcs, ehhez mentőt hívtak, mert szó szerint üvöltve vergődtem a földön, na ez 10est kapott.
Minden szülés más, van akinrk meg se kottyan, meg vannak a görcsös emberek mint én. Én azt hittem meghalok. A tökön rugás fajdalma pár perc, utana pesze sajog még de nen az az eles fájdalom. A szülés, vajúdással együtt órákon át tart, elszakadnak a nők belül vagy ha nem akkor szikével elvágják őket, a medence csontjuk elmozdul, hetekig véreznek utána, észre se veszik ha bekakálnak nyomás közben.
Szerinted? Hülye kérdés btw.
Hát ha lenne tököm akkor inkább rúgjanak meg ott erősen majd pár perc múlva felállok és leporolom magam. De ami a szülésnél volt az nem volt semmi. A bébi feje úgy megnyomta a szeméremcsontomat, hogy 4 hónapig nem tudtam szexelni a férjemmel olyan brutálisan fájt. 6 hónap kellett hogy teljesen elmúljon.
(azért ezt a kérdést egy 30 órán át vajúdó nőnek ne tedd fel, mert lehet hogy ott helyben tökön rúg)
Teljesen más.
Én ugyan nem szültem még és tököm meg nincs, de összehasonlítva, melyik a rosszabb: izomból belerúgni a küszöbbe vagy mondjuk egy napokig tartó fogfájás? Nyilván mindkettő rossz, de a tökön rúgás mondjuk elmúlik, de a szülés több órás folyamatos fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!