Nagyon félek hogy elvérzek szülésnél mennyire gyakori az ilyen ?
Figyelt kérdés
1 héten belül szülök.
Program császár
Verszegeny is vagyok még vaspotlas ellenére illetve a vérkepem alapján kiderült hogy picivel hígabb a vérem .Fogadott dokim persze nézte a leleteim de semmi kulonoset nem mondott en viszont nagyon nagyon félek hogy ez miatt elvérzek vagy barmi😔
2020. jún. 20. 14:54
1/10 anonim válasza:
Császár az egy műtét. Minden műtétnek lehetnek komplikációi de ez nagyon ritka. Ha orvos nem mondott rá semmit akkor nincs ok az aggodalomra
2/10 anonim válasza:
Mármint ilyen rutinműtéteknél ritka
3/10 anonim válasza:
Nem fogsz elvérezni, a császárnál nagyon ritka, ha egyáltalán felmerül, hogy vér pótlás kell. Mennyi a hemoglobinod?
4/10 A kérdező kommentje:
101 volt legutobb .azota is potlom a vasat napi 3 maltofer follal
2020. jún. 20. 15:32
5/10 anonim válasza:
101-el nem kell semmitől félned, az nem vészesen alacsony!
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom.Csak mostanába akaratlanul is belefutottam 2 tortenetbe ahol elvereztek csaszar utan/kozbe es nagyon megijedtem😔
2020. jún. 20. 15:50
7/10 anonim válasza:
Én is császáros voltam, minden rendben volt, gyorsan fel is épültem.
8/10 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Szerencsére tudja az orvosod a problémádat, fel tudnak rá készülni! Nekem végig nem volt semmi bajom, vérképem, mindenem tökéletes volt, mégis sürgősségi császár közben majdnem elvéreztem, nem akart elállni a vérzés. Mai napig nincs meg az oka, pedig voltam vizsgálatokon. Emiatt nem merek még egy babát bevállalni.. De neked már tudják mi a gond, fel tudnak rá készülni! Nem lesz semmi gond, utána fájni fog, meg szedhetsz vasat még nagyon sokáig. A vasszedésnél fontos hogy c vitaminnal szedd be, csak azzal szívódik fel és utána 2 órán át ne igyál kávét.
9/10 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ezen mostmár késô problémázni? :) a gyereknek valahogyan ki kell keverednie belôled. Abszolút értem a félelmedet, de nem szabad hagynod, hogy eluralkodjon rajtad. A második terhességemnél VBAC-re készültem. Eszembe se jutott, hogy bármi baj történhetne. Egészen addig, amíg meg nem láttam egy ismerôsöm posztját. A lánya szült, és a szülés után 4 órával elhunyt. Sajnos nem mertem megkérdezni, hogy mi történt. De onnantól kezdve befészkelte magát a fejembe, hogy ebbe bizony bele is lehet halni. Igen, sajnos egy császármetszésnél benne van a pakliban, hogy túl sok vért veszítesz. Eleve valami gáznak kell lennie, ha császármetszésre van szükség. De egy egész csapat fog azon dolgozni, hogy rendben világra segítsék a kisbabádat. Engedd el a negatív gondatokat, és mostantól csak a legjobb forgatókönyvet pörgesd le a fejedben. ;)
10/10 anonim válasza:
Én természetes úton szültem de nem vált le a méhlepény műteni kellett és nagyon sok vért vesztettem nehezen állították el. Előre tudják figyelni fognak. Ne gondolj negatív dolgokra csakis a gyermekedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!