C 3111-es érték, betöltött 36. hét. Vajon meddig húzom még? Aug.30-ra vagyok kiírva, a doki szerint addig már tuti nem.
Szia, 2111-es értékkel betöltött 37. héten hazaengedtek a kórházból.(magas vérnyomás miatt feküdtem bent pár napot)
10 napig húztam még, 38+4 napra született a kislányom.
Néhány napig még biztos egyben lesztek, de ne aggódj, ha már most kibújna a babád, akkor is minden ok lenne!
Nekem azt mondta az orvosom annak idején, hogy nem kell ettől megijedni, hogy már nyitott vagyok, mert majd gyorsabban fogok tágulni. Igaza is lett, mire a szülőszobába értem, be volt ékelődve a babám feje a szülőcsatornába.
Minden jót Nektek, és ilyen könnyű szülést Neked is! :)
36 hetesen 1111 volt a méhszájam.feje lenn volt már beékelődve.a doki azt mondta 10 nap max 2 hét és meglesz a fiam.na ennek ellenére 1 hetet hordtam túl és a 38. héttől már keményen terheltem magam(csináltuk a szobafelújítást még)kiírt napon ablakot cseréltünk és én ugy dobáltam a férjemnek a téglát mintha nem is lett volna hasam.jóslóim egyeltalán nem voltak.
szóval nem lehet tudni.lehet hogy már holnap,lehet h túlhordod.
könnyű és gyors szülést és persze jó egészséget kívánok nektek.
/S/
Az elsővel a 30.héten lettem ennyi, túlhordás miatt indították.
A másodikkal a legelején, a 9. héten lettem 2111. Túlhordás miatt indították a 42. hét elején.
Ennyit a méhszájról és a szülésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!