Ébredtetek ti szülésnap fájásra,arah ogy pisilnetek kell,arra hogy bab feje lejeb ment a szülőcsatornába?
Figyelt kérdés
pisilni kell,kocsiban éreztétek mint ha ott szülnétek meg2020. jún. 1. 09:47
1/7 anonim válasza:
Életem minden áldott napján arra ébredek, hogy pisilnem kell
2/7 anonim válasza:
Miért okoz gondot a saját anyanyelveden egy épkézláb mondat megfogalmazása? Írd le kérlek még egyszer, hogy mit akartál, mert azon túl, hogy pisilned kell, nem értem, mire irányul a kérdés!
3/7 anonim válasza:
Sajnálom, de nem értem a kérdést! Sokat lógtál nyelvtan órán mi? :D
4/7 anonim válasza:
És te szülsz gyereket, aki nem tanult nyelvtant. Klassz...
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi.A szülésetek indult úgy,hogy arra ébredtetek,hogy fájásaitok vannak,bab feje a szülőcsatornában van lejeb ment?
2020. jún. 1. 13:10
6/7 anonim válasza:
Még így sem teljesen helyes a mondat, de értékeljük az igyekezetedet. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elnézést,a hülye fogalmazásét kismamák,és anyukák. Szülésnapján amikro szültetek,az ágybol fel keltetek arra,hogy megindult a szülés (arra ébredtetek,hogy elfolyt a magzat viz,fájásaitok vannak,fáj a hasatok)Éreztétek azt,hogy a pociban baba fejeb lejeb ment szülőcsatorna felé,
2020. jún. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!