Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harom ev alatt harom terhesseg?

Harom ev alatt harom terhesseg?

Figyelt kérdés
Az elso gyerek szuletese utan szoptatas alatt fogant a masodik gyerek, de nem is volt vedekezes, mert nem volt menszesz...gyakorlatilag az elso erett petesejt meg is termekenyult. 😊 Volt valakinel olyan, hogy ez masodjara is megtortent? Most vedekezunk megszakitassal ( tudom nem a leghatekonyabb modszer) de most sincs meg menszesz.Eshetek ismet teherbe ugyanigy? Vagy a szerveteznek is kell piheno es azert nem jott meg meg?
2020. máj. 29. 18:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ha egyszer már megtörtént veled, miért ne történhetne meg újra?
2020. máj. 29. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlen menszesz peteéréshez
2020. máj. 29. 18:59
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarok megsérteni senkit se hihetetlen hogy ezt még kérdezed úgy hogy VELED is megtörtént màr. Akkor szerinted lehetséges???
2020. máj. 29. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen lehetséges!
2020. máj. 29. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom azért kérdezi, mert most megszakítás is van, legutóbb nem volt. Máshogy nem tudom értelmezni.

Mindenesetre lehet, persze. Szerintem a világ ostobasága halomra szülni, de te tudod.

2020. máj. 29. 19:13
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Ugye azt tudod, hogy az előváladék is tartalmaz spermiumot, ami ugyanúgy célba érhet a termékeny napokon? Természetesen megtörténhet, hogy ismét teherbeesel. Az más kérdés, hogy ez egészséges-e.
2020. máj. 29. 19:34
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk 5 éves volt a legnagyobb, amikor a 4. született. 😊 Megtörténhet. 😊
2020. máj. 29. 20:10
 8/17 anonim ***** válasza:
41%

Totálisan kiakadtam mikor megláttam, hogy hogy lepontoztátok a 7est!

Ha van türelme, idegrendszere és rendes anyagi háttér akkor miért kell lenézi/elítélni valakit mert több gyereket is beválal kis korkülönbséggel?!

Nem nektek kell foglalkozni velük meg felnevelni.

Én személy szerint 3gyereket sem mernék bevállalni, mert nekem nem lenne időm a munka mellett megfelelő időt szánni rájuk. Van akinek megy, nem vagyunk egyformák!

2020. máj. 29. 22:04
 9/17 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszt fuggetlenul attol, hogy jo vagy rossz.

Vegul is nem vagyunk teljesen ellene a kovetkezo gyereknek, arra gondoltunk hogy kicsit kesobb jojjon, de ha akar most is johet, vegul is nem gond. Csinalok tesztet, majd kiderul. A 7es valaszolonak minden tiszteletem es a leheto legjobbakat kivanom.

2020. máj. 30. 07:19
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Minden tiszteletem a 7-esé

Minden lehet Kérdező

Nekem 1,5 éven belül 2 gyermekem van, a 3. Babával picit várni szeretnénk / màr legyen ovis a legnagyobb.. szóval ne 1,5 hanem 2 év legyen a 2 kicsi közt minimum.

2. Baba ciklus nélkül fogant az elsô éles hónapban

2020. máj. 30. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!