Harom ev alatt harom terhesseg?
Gondolom azért kérdezi, mert most megszakítás is van, legutóbb nem volt. Máshogy nem tudom értelmezni.
Mindenesetre lehet, persze. Szerintem a világ ostobasága halomra szülni, de te tudod.
Totálisan kiakadtam mikor megláttam, hogy hogy lepontoztátok a 7est!
Ha van türelme, idegrendszere és rendes anyagi háttér akkor miért kell lenézi/elítélni valakit mert több gyereket is beválal kis korkülönbséggel?!
Nem nektek kell foglalkozni velük meg felnevelni.
Én személy szerint 3gyereket sem mernék bevállalni, mert nekem nem lenne időm a munka mellett megfelelő időt szánni rájuk. Van akinek megy, nem vagyunk egyformák!
Koszonom mindenkinek a valaszt fuggetlenul attol, hogy jo vagy rossz.
Vegul is nem vagyunk teljesen ellene a kovetkezo gyereknek, arra gondoltunk hogy kicsit kesobb jojjon, de ha akar most is johet, vegul is nem gond. Csinalok tesztet, majd kiderul. A 7es valaszolonak minden tiszteletem es a leheto legjobbakat kivanom.
Minden tiszteletem a 7-esé
Minden lehet Kérdező
Nekem 1,5 éven belül 2 gyermekem van, a 3. Babával picit várni szeretnénk / màr legyen ovis a legnagyobb.. szóval ne 1,5 hanem 2 év legyen a 2 kicsi közt minimum.
2. Baba ciklus nélkül fogant az elsô éles hónapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!