Ha elfolyik a magzatvíz, akkor utána rögtön lesznek fájásaim?
Szia nekem elkezdett folyni a magzatviz de fájás nulla sőt nem is tágultam.Kb 3 óra mulva kaptam oxit hüvelybe is és infuzióba is a doki kézzel tágitott és olyan fájásaim lettek hogy csak na és hamar meg is lett a lányom cirka két és fél óra mulva 3 tolofájással.
Szép szülést
Nekem nem voltak fájásaim, vagy ha voltak, nem éreztem.
A burok a vizsgálóasztalon repedt meg, magasan, nem folyt el rendesen a magzatvíz, gyakorlatilag elállt. Ez volt du.4-kor.
Este 6kor még vígan voltam, alig-alig volt fájásom, 7kor kaptam oxitocint, 9re lettek rendes fájásaim, 11után meg megvolt a lányom.
A húgomnál másképp ment, neki éjfélkor elfolyt a víz, 20 percre van a kórház, félúton szólt, hogy tapossanak be, mert a kocsiban szül meg. 3 után lett meg a baba neki. Előtte voltak enyhe fájásai, azt mondta.
Szia.Szombat du.folyt el a magzatvizem,és vasárnap de.született meg a kisfiunk:),szóval nekem nem voltak fájásaim,csak(vasárnap), hajnalban kezdődött addig csak a magzatvizem csordogált,hol jobban hol kevésbé.Aztán beindult(beöntés után),és rá kb.5órára meglett a baba.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!