Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfolyik a magzatvíz,...

Ha elfolyik a magzatvíz, akkor utána rögtön lesznek fájásaim?

Figyelt kérdés
Vagy már előtte is van?Hány percesekkel kezdek?Tapasztalt anyucik,ez hogy működik???
2010. júl. 30. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem elkezdett folyni a magzatviz de fájás nulla sőt nem is tágultam.Kb 3 óra mulva kaptam oxit hüvelybe is és infuzióba is a doki kézzel tágitott és olyan fájásaim lettek hogy csak na és hamar meg is lett a lányom cirka két és fél óra mulva 3 tolofájással.

Szép szülést

2010. júl. 30. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
35. héten kezdett hajnalban szivárogni a vizem, fájás semmi. Kb 10 körül bekötötték az oxitocint. Folyamatosan kaptam és mégsem jöttek a fájások és nem is tágultam, így este 6-kor már műtöttek.
2010. júl. 30. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem burkot repesztettek,reggel 9 kor és fél 10-kor kezdődtek a fájások és 10:01 perckor de-tt megszületett a kicsilányunk!Elég gyors szülésem volt,remélem a következő is ilyen lessz!
2010. júl. 30. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem voltak fájásaim, vagy ha voltak, nem éreztem.

A burok a vizsgálóasztalon repedt meg, magasan, nem folyt el rendesen a magzatvíz, gyakorlatilag elállt. Ez volt du.4-kor.

Este 6kor még vígan voltam, alig-alig volt fájásom, 7kor kaptam oxitocint, 9re lettek rendes fájásaim, 11után meg megvolt a lányom.

A húgomnál másképp ment, neki éjfélkor elfolyt a víz, 20 percre van a kórház, félúton szólt, hogy tapossanak be, mert a kocsiban szül meg. 3 után lett meg a baba neki. Előtte voltak enyhe fájásai, azt mondta.

2010. aug. 5. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia.Szombat du.folyt el a magzatvizem,és vasárnap de.született meg a kisfiunk:),szóval nekem nem voltak fájásaim,csak(vasárnap), hajnalban kezdődött addig csak a magzatvizem csordogált,hol jobban hol kevésbé.Aztán beindult(beöntés után),és rá kb.5órára meglett a baba.

Üdv

2010. aug. 5. 12:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy reggel elfolyt a vizem, fájás semmi, a kórházban voltam egész nap és végül másnap hajnalban indították be a szülést oxitocinnal, addig vártak hátha magától is elindul, de csak nem akart. Szóval a víz elfolyása után nem feltétlen jönnek a fájások (sajnos)
2010. aug. 6. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!