Lehet kérni császármetszés?
Az esetben, ha nincs egészségügyi oka a császármetszésnek, csak az anyuka nem szeretne hüvelyi úton szülni. Sok orvos van, aki jóváhagyna egy ilyen kérést? Hol lehet elintézni, s mi a folyamata?
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszokat.
Akik termesztés úton szültek, azoknak 100%-ban regenerálódott a nemi szervük? Tehát se tágabb nem lett, se csúnyább? Elég sok rémtörténet van a neten szétrepedt gátakról/nemi szervekről, amelyek sose lettek olyanok mint előtte. Én ezt szeretném elkerülni, ha már adott a lehetőség. Inkább egy kis vágás a hason.
Sok doki van, akit ha felfogadsz, megcsinálja.
Nem olyan kicsi az amúgy, nekem volt kettő, szóval van némi fogalmam róla.
Hüvelyi úton szültem. Szét vagyok bombázva. 4 hónap után még mindig fajdalmaim vannak, szexelni nem tudok. Kakilni 3 hónapig nem tudtam normálisan.
Ennek ellenére legközelebb is hüvelyi úton szülnék. Szerintem biztos meggyogyulok idővel mert azért hétről hétre jobb. Persze 6 hónap szex nélkül szar. Meg a férjemnek is. (Szerintem kb addigra lesz elfogadható) De hát ez van.
Azt nem mondanám hogy tágabb lennék. Persze biztos, de ne úgy képzeld el, hogy a kisvasút befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!