3/9 anonim válasza:
Igen, pár napig. Esetleg merd meg a lazad, attol is lehet, tejbelovelles környékén gyakori a hőemelkedés, láz.
De a hormonszint ingadozás miatt is lehet.
4/9 anonim válasza:
Nekem nem volt hőhullámom viszont amióta szültem (majdnem 3 hónapja) sokkal jobban melegem van mint előtte volt.. vagyis amit más hidegnek érez én abban simán elvagyok..
Nem tudom miért és egyelőre nem múlt el
5/9 anonim válasza:
Nekem is voltak, bár én júniusban szültem és egész nyáron kánikula volt, ígynem tudom pontosan mikor múlt el, de ősszel már nem volt. Az első napok nagyon brutálisak voltak.
6/9 anonim válasza:
Nekem is voltak, nagyon durván, mindkét szülés után. Nem tudom pontosan, meddig, de az első 6 hétben biztosan.
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt. Szülés után kérdeztem a dokit, hogy meddig fog tartani, akkor azt mondta, hogy kb a kontrolig (tehát kb 6 hét). A kontrolon megkérdezem újra, akkor azt mondta, hogy eltarthat akár az első rendes menstruációig is. Szerencsére addig nem tartott "csak" 3 hónapig. Kitartás
8/9 khniki válasza:
Nem, csak non-stop melegem volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. máj. 29. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!