Leteznek olyan nők, akik annyira természetes szülés maniasak, hogy a baba egészsége sem fontosabb?
PIC-nek hívják nálunk. Gondolom összevont osztály. Minden kora baba és ellátásra szoruló oda kerül.
Ne érts félre, bennem nincs ellenszenv. Alapból természetes szülés parti vagyok, legközelebb is így mennék neki. Nekem az a bajom, hogy sosincs értelmes aranyközépút. Vagy amit te írtál hogy gyorsan-gyorsan, vagy szarnak bele azt majd megszülsz valahogy. Nulla fájdalomcsillapítást kaptam pl. Szerinted ez normális egy 33 órás szülésnél? Két éjjel nem aludtam, két napig nem ettem egy falatot sem (nem azért, mert nem lehetett, hanem mert nem tudtam és egyfolytában hánytam szülés közben). Toltak belem az infúziót mert többször rossz lett az nst. Utána mindig mondtak, jól van már jobban érzi magát a baba. Hat köszi.
Egy normál idős természetes szülésnél tuti nincs jobb. De a kórházak vagy vágnak ha kell ha nem, vagy szenvedtetik a nőket. Nincs valami értelmes protokoll valahol?! Mert akkor én legközelebb oda megyek az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!