Miért visznek a nemrég szült anyukáknak mindig madártejet?
Figyelt kérdés
Én is szeretem, de nem értem a dolgot.
Vannak rokonaim, illetve ismerőseim is, akikhez ha mentek látogatóba a nagyszülők, 50 fölötti hozzátartozók, visznek egy befőttes üvegben madártejet.
Ez valami babona féle lehet? 😀
2020. máj. 16. 12:42
21/23 anonim válasza:
Az, hogy valaki ezt egy meglehetősen értelmetlen és gáz szokásnak tartja, még nem jelenti hogy megsértődik rajta, mint ahogy egy árva szóval nem is írt senki ilyet....
Bár szerintem is be kell inteni néhány embernek, azt jóban, legalább annyival kevesebb a fejfájás.
22/23 anonim válasza:
Bezzeg nekem senki nem hozott, pedig igazán örültem volna neki :-D
Aki ennyire felháborodik rajta álljon úgy hozzá, hogy csak egy kis édességet hoznak kedvességből, azon hátha nincs semmi felháborító ;-)
23/23 anonim válasza:
Nem is hallottam ilyenről, én háromszor szültem és hálistennek senki nem hozott, mert meg sem enném... a hideg kiráz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!