Hála istennek, nekem nem hoztak, nem enném meg... :D
Régi szokás. Amúgy sok folyadék, meg sok szénhidrát, ezek bizonyítottan segítik a tejtermelést, szóval nem hülyeség, de a csokis keksz-ásványvíz kombó is ugyanezt tudja. Barátnőm meg pl a pizzára esküdött... :D
2020. máj. 16. 13:03
3/23 anonim válasza:
Szerintem elég gáz ez a "szokás"... Teljesen magánügy, hogy ki hogyan eteti a gyerekét, van aki eleve nem is szoptat, neki aztán baromi hasznos lehet vinni a madártejet, hogy "Nesze egyed, jó sok tejed lesz." 🤦♀️
2020. máj. 16. 13:20
4/23 anonim válasza:
Igen. En is kaptam. Tejszaporítás miatt. Ha valaki nem szereti max nem eszi meg. De ezt kedvességnek szánják a nagyszülők/dédszülők. Aki ezen megsértődik az nem 100-as szerintem. Attól, hogy valaki nem szoptat, egy jó madártejet meg lehet szívesen bever az arcába. Azért a szülés fárasztó. Jól esik a szénhidrát utána. Amúgy a tejre elvileg pont nincs hatással, de ártani se árt neki 😀
2020. máj. 16. 13:35
5/23 anonim válasza:
Szerintem is gáz, számomra ebben semmi kedvesség nincs, sokkal inkább kínos. Elég erős célzás, hogy "Remélem szoptatni fogsz", márpedig ez mindenkinek az abszolút magánügye, szóval szerintem elég egy pofátlan dolog állítólagos tejszaporító löttyökkel beállítani az újdonsült anyukához. Szvsz az a nem 100-as, aki ilyenekkel akar "kedveskedni"..
2020. máj. 16. 13:44
6/23 anonim válasza:
Ez szokás
Ahogy lakásavatóra sót és kenyeret vinni..
Senkit nem érdekel hogy eteted a gyereked, ez a jókívánságot szimbolizálja
2020. máj. 16. 14:04
7/23 anonim válasza:
Most komolyan, mi a francért kellett lepontozni?! Azért, mert leírtam hogy SZERINTEM ez egy irtó gáz és értelmetlen szokás? Annyira bírom, hogy itt nem írhatod le a véleményed, mert ha az eltér a többségtől, egyből lepontoznak, persze egymást meg nyomják fel...🤦🏽♀️🤦🏽♀️
2020. máj. 16. 14:15
8/23 anonim válasza:
Nahát.. Én most hallottam róla először. Én nem kaptam, pedig nagyon szeretem, nyugodtan hozatott volna valaki🙉
2020. máj. 16. 14:55
9/23 anonim válasza:
Engem nem érdekel, mit feltételeznek, szoptatom-e a lányom vagy sem, senkinek semmi köze hozzá, attól még egy adag madártejnek örültem volna :D (nem kaptam :( De a férjem elküldtem házi rétesért, az számít vajon?) Amúgy nem ismertem ezt a szokást, de majd megemlítem a nagyszülőknek, mikor érkezik majd a tesó, hátha náluk is csak az ismeret hiánya a ludas :P
Szerintem csak kedvesség, aki ajándék sütin/madártejen/alkoholon/akármin kiborul, ott valószínűleg más bajok is vannak, aki teljesen magabiztos, az nem fogja zokon venni, hogy mit feltételeznek róla.
2020. máj. 16. 16:29
10/23 anonim válasza:
6-ossal értek egyet. Ebben semmi célzás értékű nincs. Egy ártalmatlan szokás. Vagy akkor te megtiltod a férjednek, hogy tejfakasztó bulit tartson? Mert ugye ez is csak egy ilyen hagyomány és az is az anyatejes tápláláshoz kötődik. Mégse hallottam róla, hogy bárki megsértődne rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!