2/20 anonim válasza:
Semennyit. Amúgy is bunkók voltak.
3/20 anonim válasza:
140 ezret az orvosnak, 70et a szülésznőnek, de nagyon megbámtam
Nem érdemelték meg, jobban jártam volna ha ügyeletesnél szülök 😔
4/20 anonim válasza:
Hát én 17 éve szültem, 80ezret adtam. Minden fillért megérdemelt az orvosom, sőt még annál is többet
6/20 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt 35ezret a szülésznőnek, 70ezret a fogadott dokinak.
Most 40ezret tervezünk a szülésznőnek, és marad a 70ezer a dokinak, mert csak munkaidőben vezetnek le szülést. Aztán persze ez plusz-mínuszban valamennyire mozoghat elégedettségtől és esetleges komplikációtól függően.
7/20 anonim válasza:
5!
Az nem hálapénz, hanem a tarifája. A kettő nem ugyanaz.
8/20 anonim válasza:
60 ezret a választott szülésznőnek, fogadott orvos nem volt.
9/20 anonim válasza:
150et. Nekem megérte. Minden vizsgálatra az esti műszakjában mentem, nekem így volt kényelmes, bármikor kereshettem, és aztán egy nagyon jó szülésélményt kaptam.
10/20 anonim válasza:
Semennyit. Velem ne azért legyenek kedvesek mert zsebükbe dugom a pénzt. Senki nem kötelezi őket, hogy ezen a területen dolgozzanak úgyhogy az nem kifogás hogy nincsenek megfizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!