Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez már lehet a szülés jele?

Ez már lehet a szülés jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Kb 3 hete majd leszakad a csípőm, ket oldalt annyira fajnak a csontjaim hogy ejszaka semmit sem alszok, forgolódok egyik oldalamrol a masikra. Mintha egy ido utan elzsibbadna.

De 3 napja bal oldalt erzek fajasokat, gondolom josló. Ma nem aludtam szinte semmit, teljesen rendszertelenül, de jottek a fajasok. Erosebb menzi szeru gorcsok. Nyakdugo tudtommal meg nem ment el. Lehetseges hogy megindul? Mar nehezen viselem a hetek óta tartó fajdalmat a combomban. Szörnyű.

39+1 vagyok ma :)

2020. máj. 14. 07:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja es meg annyi, hogy tegnapi nst tokeletes volt, mehszajvizsgalat meg nem volt. Eleg hig folyasom van.
2020. máj. 14. 07:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet..

Ha megnyugtat, hamarosan mindenképpen szülsz😉

A vége mindenkinek szörnyű.

Nst semmit nem jelent a szülésre vonatkozóan.

A baba állapotát vizsgálja..

Most lehet tökéletes 10 p múlva pedig indul a szülés..

Nekem reggel nst Szupi

3000 Méhszáj

2-od fokban érett lepény

Este 3 h alatt baba lett, alig érzünk a kórházba / parkolóba érkezéstől 25 percre baba a karomban volt/

Kitartás!!!

2020. máj. 14. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!