Rendelt valaki a www.gatborogatas.hu-ról hűsítő betétet? Megéri?
699.-/db????
ha kérsz a kórházban INGYEN adnak steril kesztyüben jégkockát...
nem adnék ennyit érte és nem is valószinü hogy fetrengeni fogsz a fájdalomtól.
általában csak a szülést követően első egy két nap feszül a gát aztán nem is érezni.
ennyit nem ér ....
Szia!
Én nem rendeltem, nekem Kanadából hozott unokatesóm.
Nagyon jó dolog volt az első szülésem utáni napokon. Rettenetesen szétrepedtem, plusz vágtak is, és ez a betét nagyon jól csillapította a fájdalmat, plusz a vért is elég jól szívta. Én 10 darabot kaptam, de jóval szülés előtt. Sajnos a kórházban 8 db megsérül a sok táskába ki be pakolástól, így csak 2 maradt. De nagyon jó volt!!!
Ha veszel, nagyon vigyázz rá, mert ha nem vízszintesen van tárolva és megtörik véletlenül, akkor aktiválod a műjeget benne és mire használnád, már nem működik:(
Szóval, ha nagyon vigyázol rá, megéri! Ja, és nem olyan, mintha kesztyűben jégkockát tennél magad alá...
Szia! Én rendeltem, de még nem próbáltam. :) Szerintem jó dolog lehet, ha még aktuális lesz Neked, szívesen megírom, hogy milyen volt.
39 h km
Nekem felszívódó varratom volt.
A poklok-poklát, a kínok-kínját (és ezzel még csak épphogy körülírtam az érzést) éltem át. Ez tartott a szülés utáni 5. hétig. Soha-soha ilyen fájdalmat nem éreztem. A szülés semmi nem volt a gátsebhez képest.
Nekem ez a tapasztalatom.
Azt se tudtam mit tegyek a lábam közé. De ez se ment egyszerűen, mert alig tudtam megemelni, szétnyitni a lábam.
Látod valaki meg sem érzi,valaki meg így jár mint én.
Végül rendeltem, de azért kíváncsian várom a tapasztalatokat!
És köszi az eddigi válaszokat! 39 hetes kismami, majd mesélj! :)
Szia! Nekem egyszer sem volt gátmetszésem, de pár napig azért érzékeny volt a gátam a szülések után.
Ha anyagilag belefér, miért ne lehetne kipróbálni, nem lehet rossz :-)
Könnyű és gyors szülést kívánok!
3 gyerekes anyuka
Szia!
Én voltam a 39 hetes kismama, aki írta, hogy rendelt hűsítő betétet.
Nos, egy darabot használtam el szülés után, nekem írtóra kényelmetlen volt, mert baromira nagy, a lötty meg ide-oda csordogál benne. Szóval nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. :( Most a nyakamon maradtak. :(
Remélem, azért Neked beválik! Könnyű szülést!
1 hetes kislány anyukája
Sziasztok!
Én rendeltem már tőlük és egyáltalán nem bántam meg. Most a harmadik gyereknél volt a legdurvább a gátfájdalom szülés után, még jó, hogy 10 darabot vettem! Enélkül nem tudom mi lett volna, de ez sokat segitett. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem nagyon jó dolog. Csak azt sajnálom, hogy az első két gyerekemnél még nem lehetett kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!