Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két nap múlva császárral...

Két nap múlva császárral szülök és nagyon félek, mert ez már a második, sejtem, mi vár rám. Hogy lehet ezt valahogy tompítani?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi történhetett az első császárodnál, hogy így félsz, de valami baki biztosan volt. Annak viszont nem sok esélye van, hogy még egyszer megtörténjen.
2008. nov. 23. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, egyszer volt Budán kutyavásár! Nincs 2 egyforma szülés, ebben biztos lehetsz! :) 37 hetes
2008. nov. 23. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát altattak, és arra ébredtem, hogy meghalok a fájdalomtól, ez kb négy órán keresztül tartott, néha tompábban mert adtak csillapítót. Most érzésteleníteni fognak.
2008. nov. 23. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm ugyanígy volt, az első szülésénél valami miatt nem hatott rendesen az érzéstelenítés, és mindent érzett, a másodiknál meg minden tökéletesen ment.
2008. nov. 23. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéstelenítés jobb, mint az altatás, mert a császározás (vagy bármilyen egyéb műtét) után még hosszú órákig tart a hatása, míg az altatás addig érzéstelenít, amíg fel nem ébredsz. És hát műtét után azonnal felébresztenek.
2008. nov. 23. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jobb az érzéstelenítés, mert végig magadnál vagy, a babádat is láthatod és emlékezni is fogsz egy életen át, hogy milyen volt 1 percesen! Ha alatatnak, akkor sajnos nincsenek ilyen intenzív élmények.
2008. nov. 23. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ebben a helyzetben leszek. Elsővel altattak, másodikkal - péntekre vagyok kiírva- érzéstelenítésre készülünk. Nagyon nem akartam megint ezt a sebet, dehát ez van. Túl leszünk rajta hamar! Minden jót!

2008. nov. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!