Ha elkezdődik a vajúdás, közben még érezhető magzatmozgas, vagy olyankor mar nyugodtan vannak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 11:33
2/12 anonim válasza:
Az enyém mozgott akkor is . Jóval kevesebbet , de volt mozgás.
3/12 anonim válasza:
Én nem éreztem, egy-egy pici mocorgást elvétve, de alapvetően teljesen mozdulatlan volt. Szerencsére rajtam volt a ctg, mert egyébként aggódtam volna
4/12 anonim válasza:
Az enyém mozgott végig. (De ő szerintem szinte mindig mozgott, így fix, hogy sokszor álmában is. Van összehasonlítási alapom, mert elsőszülöttem (akit császárral idő előtt kikaptak) ezerszer nyugisabb volt.) Vajúdás alatt gondolom, hogy néha meglepődött, de aztán folytatta :)
5/12 anonim válasza:
Nekem is végig mozgott, sőt a magzatviz elfolyasa után még erősebben érződött, es látszott. De a fajasok miatt nem nagyon figyel akkor erre az ember.
6/12 anonim válasza:
A fiam egyáltalán nem mozgott már vajúdás alatt, a lányom annál inkább. Soha olyan fájdalmas rúgásai nem voltak mint akkor. Forgott a saját tengelye körül, tolta magát lefelé, feszítette magát, borzasztó fájdalmas volt. Az elsőnél magzatvízelfolyással indult, a másodiknál fájásokkal. Nem tudom, hogy van-e összefüggés.
7/12 anonim válasza:
A jóslóknál kicsit mozgott, a szülési és a toló fájások alatt nekem kemény volt a hasam, nem éreztem a pici mozgását.
8/12 anonim válasza:
Így visszagondolva fogalmam sincs. Felidézni sem tudom, hogy mozdult e, pedig vmennyit nyilván.
9/12 anonim válasza:
A nagy nyugton volt, a kicsi majd’ kirúgta az oldalamat. 🤣
10/12 anonim válasza:
Pont úgy volt nálam is, ahogy az előttem válaszoló írta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!