Ti szülésnél csupaszok voltatok?
Figyelt kérdés
Hülye és kényes kérdés. 🙈 mégis az van bennem hogy mi van ha akkor indul be a szülés amikor éppen nincs frissen borotválva a lábam vagy ott lent. De hátha lesz időm még rendbe tenni magam mielőtt a kórházba jutnék.2020. máj. 6. 08:47
11/13 anonim válasza:
Èn màr elèggè ,,bundàs" voltam, mert mikor nem volt kènyelmes borotvàlkozni, akkkor nem erőltettem. Senkit nem zavart, ahol szültem nem borotvàlnak ès ritka a gàtmetszès, ùgyhogy semmmi jelentősège nem volt. Magzatvìz elfolyàsa utan mèg napjaim voltak hatra (nem Mo., nem csàszàroznak 1 nap utàn), az időhiàny ebben nem jatszott szerepet.
12/13 anonim válasza:
Az elsőnél leborotváltak a kórházban. Vele magzatvízelfolyással indult a szülés, és örültem is, hogynem kell bajlódnom a szörtelenítéssel, mert pont előző este csináltam meg. Ennek ellenére a szülésznő lehúzta az egynapos borostát ilyen eldobható borotvával szárazon. Nem volt egy kellemes élmény, de gondoltam muszáj, vagy biztos nem voltam elég alapos.
A masodiknál fájásokkal kezdődött, 5 percesekkel, hát nem lett volna erőm még borotválkozni is. Úgy voltam vele, van ez a 3 napos szőr, majd a szülésznő lekapja, ha nem tetszik neki. Erre azt mondja, oh jó ez,nemkell borotválni. Szóval vele nem voltam teljesen csupasz.
A lábamat epilálni szoktam, az nemvolt szőrös egyik esetben sem, max. 1-2kósza szőrszál.
13/13 khniki válasza:
Senkit nem izgat és téged sem fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!