Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váratlanul indult be a szülése...

Váratlanul indult be a szülésetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, hogy mennyire váratlanul indult be a szülésetek (és melyik héten). Volt bármi előjel, esetleg gyengécske hasfájás, vagy rögtön konkrét fájás jelentkezett? Beindította valami, vagy spontán volt? Mikor kezdődött?

Már nagyon türelmetlen vagyok, a végét annyira lassúnak érzem. Köszi a válaszokat!

38+2

2020. máj. 1. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor már körülbelül 3 hete voltak jósló fajasaim, amik egyszer csak nem múltak el. Este 8 körül kezdődtek , de akkor még nagyon enyhén. 11 fele olyan 10-20 percenként jöttek, de még simán aludtam mellette. Reggel 7 kor már érezhetően erősebbek voltak, rendszer nem volt benne egyáltalán semmi. Délután 2re értem be a kórházba, 2.50-kor folyt el a magzatvíz, 17.47-kor született meg a kisfiam :)

Úgy előjele nem volt semmi , de valamit éreztem biztos, mert előtte nap délután végig a nagyobbik fiammal játszottunk az udvaron , beszélgettünk , és én végig arra gondoltam hogy több ilyen alkalom biztos nem lesz jó darabig, hogy kettesben tudunk lenni. Bejött :)

2020. máj. 2. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

37.héten indult be.

Először azt gondoltam hogy bő folyásom van, aztán kiderült magzatvíz szivárog, minimálisan megrepedt a burok, viszont bent tartottak mert egyre több magzatvíz jött. Vegül nagyon nehezen de természetes úton megszületett hercegnő :) nagyon nehezen tágultam, 14 órát vajúdtam, brutál fájdalmas volt, de nagyon nagyon megérte :)) pár év múlva újra átélném :))

Utólag kiderült hogy valoszínűleg elszámolták, mert akkor 37+3 hetes voltam és mégis 3550 grammal, 52 cm-rel született :))

2020. máj. 2. 08:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Menstruációs jellegű görcs. Az jó jel, ahhoz hasonlított legjobban a vajúdás eleje nekem. ;)
2020. máj. 2. 08:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
38+5ön amint éjfélkor lefeküdtem aludni jött egy pici magzatvíz, annyira nem hittem hogy szülni fogok, kb 5,5 óra múlva indultam csak el a kórházba (3/4 órás út kb). Út közben jött az első fájás (5 percessel kezdődött)
2020. máj. 2. 10:43
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Remélem szülök hamarosan. Nem siettetném, de már nagyon megismerkednék vele.

2020. máj. 2. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

40+1 napra szültem, akkor már majd egy hete jóslózgattam és 39+ 6 napon már 1 ujjnyi volt a méhszáj, másnap nyákdugó, pici pecsételő vérzés. Vagyis kicsit sem volt váratlan, sőt.

Most vagyok 35 hetes, remélem vele se húzom tovább és hasonlóan kiszámítható lesz. Bár az se baj, ha 3 hét múlva egyszer csak a semmiből úgy dönt hogy jön mint a cunami.

2020. máj. 2. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

39+6 voltam, amikor este éppen szülős youtube videókat néztem a férjemmel, pár jóslófájást érzetem, előtte sosem volt.

Gondoltam, hogy pár nap és szülök. Hajnali 3-kor éreztem, hogy pár csepp valami jön. Tudtam, ha megmozdulok elönt a magzatvíz. Így is lett :) 24 óra múlva lett meg a lányom

2020. máj. 2. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A 38. héten szültem. Az orvosom azt tanácsolta, hogy kezdjek el málnalevél teát inni (mindenképpen csak akkor, ha a doki engedélyezi/javasolja!!), nekem egy csésze beindította a szülést. Eleinte nem hittem, hogy mindjárt a baba jön. A hátam és a hasam fájt felváltva kb este 11től, hajnali 5kor folyt el a magzatvíz, akkor mentünk a kórházba, 2 órára rá már a karomban tartottam a csöppséget.
2020. máj. 3. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
váratlanul beindult szülés létezik
2020. máj. 3. 23:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
3 nappal korábban iszonyatos hascsikarásom volt, 2 teljes órát ültem szenvedve a wc n. Akkor úgy éreztem ettől be is indul a szülés. Persze elmúlt és nem volt semmi. Utólag jöttem rá h ez ilyen öntisztítás volt a szervezetem részéről. Semmi jóslófájás nem volt, egyszercsak elkezdett folyni a víz. Pocakom végig fennt volt, szóval nem gondoltam h bármi lehet. 39.héten történt.
2020. máj. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!