Milyen esetekben kerül sor vágásra, és ehhez hasonló dolgokra szüléskor? Mire lehet számítani mennyire durva?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudnátok nekem ezekről egy kicsit pontosabb leírást adni? Inkább akik már átélték. Mindamellett a szüléssel kapcsolatban is szívesen meghallgatnék személyes tapasztalatokat (mennyire volt dúrva, stb.)
Köszönöm!
2020. ápr. 28. 12:18
11/13 anonim válasza:
Sok helyen rutin a gátmetszés, pedig nem feltétlenül kell.
Érdemes előtte a szülésnőnek/dokinak szólni, hogy nem szeretnél.
Nálam nem kellett vágni, gátvédelemmel szültem. 2 öltésnyit repedtem, de akkor nem is éreztem, a varrást sem később ( közben rajtam volt a lányom, rá figyeltem).
12/13 khniki válasza:
Ha nem szeretnél indokolatlan vágást, keress olyan orvost és szülésznőt, aki támogatja a gátvédelmet! Nekem ilyen volt, nem vágtak, de lett egy jó nagy sebem.
13/13 khniki válasza:
Engem nem vágtak, de jó nagy sebem lett, sokáig is varrták, na az nem volt kellemes. De amúgy a szülés nem volt durva, a vajúdás persze fájdalmas, de nem kibírhatatlanul. Nem kiabáltam, nem káromkodtam, tök csöndben voltam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!