Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek egesz terhesség...

Volt valakinek egesz terhesség alatt harántfekvésben a pici? Befordult végül? 34. hétben vagyok, eddig minden egyes uh-n a kislanyom feje a jobb medencém felé volt, lábacskài pedig a másik oldalon. Aggodom hogy be fog e fordulni

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg csak a 24.hétben vagyok de nekem meg a bal oldalon van a feje. :D kellemetlen.
2020. ápr. 27. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:

A 32.hetig ugy tudom konnyen forgolodnak még mert van “helyük” :)

Nekem azt mondta az orvos, hogy neki furcsa, hogy minden uh-n ugyanabban az iranyban van a pici a 14.het ota.

Eleve veszelyeztetett terhes vagyok az eleje ota,igy eddig 2hetente jartam ultrahangra, mostmar hetente kell

2020. ápr. 27. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányom sokáig haránt volt, majd faros, csak a 37. hét végére fordult fejvégűbe. Barátnőm babája csak szülés előtt fordult át harántból. Ha akarnak a 32. hét után is forognak.
2020. ápr. 27. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányom a 38. héten fordult be :)
2020. ápr. 28. 05:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem minden uh-nál vagy harántba, vagy farosan volt.34.héten már mondta az orvos, hogy ebből császár lesz, mert már nem lesz hely ahol fordulni fog.40.hétig várt, de nem történt semmi, úgyhogy császár lett.
2020. ápr. 28. 06:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is harántban volt szinte végig, ha fordult akkor is farosba. A 35. héten fordult be fejvégűbe, pedig már a császárra készültünk mi is.
2020. ápr. 28. 08:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor még bizakodom hogy hátha befordul 🙂
2020. ápr. 28. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem ma derült ki, hogy harántfekvésben van, 33+1 hét... jövő héten vissza kell mennem ultrahangra, hogy megnézzék, befordult-e. remélem, még van rá ideje meg helye. kérdező, nálad történt azóta változás?
2020. máj. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!